ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα προϊόντα θα λανσάρει η iSquare θυγατρική του ομίλου Quest Κύριο

08:05 - 12 Απρ 2019 | Τεχνολογία
Νέα προϊόντα θα λανσάρει η iSquare θυγατρική του ομίλου Quest
Θετική χρονιά προβλέπεται και το 2019 για την iSquare, άλλα με μικρότερο ρυθμό ανάπτυξης σε σύγκριση με το 2018. Αναμένονται νέα προϊόντα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, που θα ενισχύσουν τις πωλήσεις της και θα βοηθήσουν στο θετικό κλείσιμο μιας ακόμα δύσκολης χρονιάς. Επίσης, η εταιρεία θα συνεχίσει τις επενδύσεις με περαιτέρω αναβάθμιση των σημείων πώλησης, δημιουργία νέων προγραμμάτων Apple Retail και συνεχή εκπαίδευση των πωλητών σε Ελλάδα και Κύπρο. Στοχεύει σε αναβάθμιση περισσοτέρων σημείων πώλησης στο δίκτυο λιανικής και νέα σημεία Apple Retail Programs. Μέσω των αναβαθμισμένων αυτών σημείων προσδοκά νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μια συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία πώλησης για τους πελάτες της με στόχο τις αυξημένες πωλήσεις.

Η iStorm Α.Ε. (www.istorm.gr) δραστηριοποιείται στην αγορά από το 2010 και έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη και λειτουργία προτύπων καταστημάτων αποκλειστικά για προϊόντα Apple (Apple Premium Reseller - APR). Σήμερα λειτουργούν οκτώ (8) συνολικά καταστήματα iStorm, εκ των οποίων τα τέσσερα (4) στην Αθήνα, δύο (2) στη Θεσσαλονίκη και δύο (2) στην Κύπρο.

Το 2018 έκλεισε με ισχυρή αύξηση πωλήσεων 31%, η οποία οφείλεται στην ισχυρή ζήτηση των προϊόντων Apple. Και τα 8 καταστήματα (6 στην Ελλάδα και 2 στην Κύπρο) κατέγραψαν αύξηση πωλήσεων στο σύνολο του έτους.

Τον Αύγουστο του 2018 έγιναν σημαντικές για την εταιρεία επενδύσεις για την πλήρη ανακαίνιση και αναβάθμιση 4 καταστημάτων (Κολωνάκι, Golden Hall, Τσιμισκή & Cosmos) στο νέο μοντέλο Apple Premium Reseller Stores της Apple. Τον Οκτώβριο του 2018 άνοιξε το όγδοο και νεότερο κατάστημα της αλυσίδας στη Λεμεσό της Κύπρου σε ένα πολύ όμορφο κεντρικό κατάστημα στην Μαρίνα Λεμεσού. Έτσι ενισχύθηκε περαιτέρω η παρουσία της εταιρείας.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.