ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Samsung ανέβαλε την παρουσίαση του Galaxy Fold

15:33 - 22 Απρ 2019 | Τεχνολογία
Η Samsung ανέβαλε την παρουσίαση του Galaxy Fold
Η Samsung αποφάσισε να αναβάλλει την παρουσίαση του αναδιπλούμενου smartphone Samsung Galaxy Fold στην Κίνα, μετά τις κριτικές δημοσιογράφων για προβλήματα που εμφανίζει η οθόνη της συσκευής.

Η παρουσίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Απριλίου αλλά εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι το event ακυρώθηκε, ενώ δεν είναι σαφές αν θα προγραμματιστεί για άλλη ημερομηνία ή αν θα είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο στην Κίνα.

Οι πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου θα ξεκινούσαν στις 26 Απριλίου σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

 Το κόστος του Samsung Galaxy Fold φθάνει τα 2.000 δολάρια και η οθόνη του μπορεί να διπλώνει στα δύο και να ανοίγει ξανά για να προσφέρει στους χρήστες μια μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι που εξέτασαν το προϊόν τις τελευταίες εβδομάδες ανέφεραν προβλήματα. Μερικοί από αυτούς αφαίρεσαν μια προστατευτική ταινία που κάλυπτε την οθόνη, κάτι που φαίνεται να δημιούργησε προβλήματα στην οθόνη. Δημοσιογράφος του CNBC, Todd Haselton, δεν αφαίρεσε την ταινία κατά τη διάρκεια της εξέτασης και η οθόνη κατέληξε να τρεμοπαίζει και απενεργοποιήθηκε σχεδόν αμέσως.

Σε ανακοίνωσή της η Samsung συνιστά στους χρήστες να μην αφαιρούν την προστατευτική μεμβράνη και είπε ότι εξετάζει το θέμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.