ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της Μητέρας θα τα βρείτε στη MediaMarkt!

16:00 - 09 Μαϊ 2019 | Τεχνολογία
Τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της Μητέρας θα τα βρείτε στη MediaMarkt!
Φέτος για τη γιορτή της μητέρας την Κυριακή 12/05, η MediaMarkt δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να κάνουν στη μητέρα τους ένα πρωτότυπο αλλά και χρήσιμο δώρο.

Με προσφορές έως και -70% όλοι μπορούν να βρουν πρωτότυπες λύσεις για το ιδανικό δώρο. Από κινητά, laptop, printers για την μαμά-καριερίστα και προϊόντα ομορφιάς και fitness για τη μαμά που «μοιάζει με αδερφή σου» έως κουζινομηχανή και άλλες μικροσυσκευές για τη μαμά που «σε φορτώνει ταπεράκια»  αλλά και ασύρματα ηχεία και φωτογραφικές μηχανές για τη «μαμά-καλλιτέχνιδα», σε μοναδικές τιμές όχι μόνο για όλες τις τσέπες αλλά και για όλους τους κουμπαράδες και όλα τα χαρτζιλίκια!

Οπότε ό,τι τύπος και αν είναι η μαμά του, καθένας μπορεί να βρει στη MediaMarkt αυτό που της ταιριάζει και να της κάνει ένα υπέροχο δώρο, σε τιμές που ξεκινούν aπό όσο μια ανθοδέσμη! Στο www.mediamarkt.gr/mama θα βρεις κανείς ιδέες και έμπνευση για το ιδανικό δώρο.

Οι προσφορές ισχύουν για όλα τα καταστήματα της MediaMarkt καθώς και στο www.mediamarkt.gr όπου επιπλέον οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής και το τόπο αποστολής της παραγγελίας τους. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.