ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tα βασικά χαρακτηριστικά της αγοράς των smartphones μέσα στο 2020

08:40 - 07 Ιαν 2020 | Τεχνολογία
Η τεχνολογική επιθεώρηση του New Atlas δημοσιεύει μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για το ποια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της αγοράς των smartphones μέσα στο 2020.

Mία κεντρική τάση που φαίνεται να διαμορφώνεται είναι εκείνη της πτώσης των τιμών, καθώς μέσα στο 2020 εκτιμάται ότι οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερη τεχνολογία σε χαμηλότερες τιμές. Τα high end smartphones θα παραμένουν ακριβές προτάσεις, αλλά πάντοτε θα κυκλοφορούν και οι εκδόσεις Lite με ελαφρώς υποδεέστερα χαρακτηριστικά και αρκετά πιο προσιτό χαρακτήρα.

Πέρα από τη σχέση κόστους προς απόδοση, τα smartphones του 2020 θα χαρακτηρίζονται από την αυξημένη αυτονομία, κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει να διαφαίνεται ως τάση από το 2019. Επίσης, το λογισμικό των τηλεφώνων, τόσο τα λειτουργικά συστήματα όσο και οι ψηφιακοί βοηθοί αναμένεται να γίνουν πιο έξυπνα, κάτι που θα φανεί από τα όσα θα παρουσιαστούν μέσα στο 2020.

Οι τάσεις που διαμορφώνονται δείχνουν ότι εξελίξεις θα έχουμε τη χρονιά αυτή και στο πεδίο των συσκευών με αναδιπλούμενη οθόνη, αφού περισσότεροι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν τέτοια μοντέλα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις εκτιμάται ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες καινοτόμες προτάσεις, οι οποίες και θα καταφέρουν να διαφοροποιηθούν από το πλήθος των συσκευών, μιας και η ομοιομορφία είναι κάτι που έχει αρχίσει να κουράζει όσους αναζητούν ένα νέο κινητό.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.