ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι «γυρεύει» η ebay στην Ελλάδα;

07:44 - 05 Φεβ 2020 | Τεχνολογία
Τι «γυρεύει» η ebay στην Ελλάδα;
Υψηλόβαθμα στελέχη της ebay αναμένονται την Τετάρτη στην Ελλάδα, που μπαίνει στο κάδρο κορυφαίων τεχνολογικών εταιρειών.

Μετά την ανακοίνωση της επένδυσης της Amazon, η Αθήνα υποδέχεται και την ebay, που παρουσιάζει στη χώρα μας το πρόγραμμα «Export Revival», που εκπαιδεύει μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη χρήση του e-commerce.

Με τη βοήθεια της ebay, οι ΜμΕ ανακαλύπτουν μυστικά που τις βοηθούν να αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι οποίες είναι πραγματικά απεριόριστες.

Η συμμετοχή στο Export Revival είναι ανοιχτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εξελίξουν την επιχείρησή τους, χωρίς να προαπαιτείται εμπειρία στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου. Οι 50 επιχειρήσεις, που θα επιλεγούν από την εξειδικευμένη ομάδα του eBay, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο καινοτόμο πρόγραμμα της eBay, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση. Για συμμετοχή ΕΔΩ

Το πρόγραμμα ξεκινάει στην Αθήνα, στις 5 Φεβρουαρίου, και περιλαμβάνει:

  1. Πλήρες μηνιαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης, την διδασκαλία του οποίου έχει επιμεληθεί το eBayκαι θα γίνει από έμπειρη ομάδα Ελλήνων εκπαιδευτών, προκειμένου όλα τα σεμινάρια να γίνονται στα ελληνικά. Το πρόγραμμα θα καλύπτει όλες τις πτυχές που συναντώνται κατά την εξαγωγική δραστηριότητα: λειτουργίες και διαδικασίες, μάρκετινγκ, logistics και εξυπηρέτηση πελατών
  2. Προσωποποιημένη υποστήριξη, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα
  3. Προβολή σε περισσότερους από 183 εκατομμύρια δυνητικούς αγοραστές, σε 190 παγκόσμιες αγορές
  4. Αφιερωμένη σελίδα στο eBay.com, που θα αναδεικνύει τα προϊόντα των συμμετεχόντων
  5. Προωθητική καμπάνια στο eBayκαι για τις 50 συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα έχει πραγματοποιηθεί ήδη με απόλυτη επιτυχία σε 10 πόλεις, σε χώρες όπως: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Καναδά, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ρωσία και Βουλγαρία και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αποτελώντας την αφετηρία για την επιτυχία τους στις διεθνείς πωλήσεις.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Δήμου Αθηναίων, του ΕΕΑ - Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και γίνεται με την υποστήριξη του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.