ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα Athinà: Επιμόρφωση νέων στις τεχνολογίες SAP

23:59 - 13 Φεβ 2020 | Τεχνολογία
Πρόγραμμα Athinà: Επιμόρφωση νέων στις τεχνολογίες SAP
Η SAP ανακοίνωσε την έναρξη του ‘Προγράμματος Athinà – Επιμόρφωση Νέων στις τεχνολογίες SAP’, μια πρωτοβουλία για την αξιοποίηση των νέων επαγγελματιών η οποία συμβάλλει στην ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας μας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το ‘Πρόγραμμα Athinà – Επιμόρφωση Νέων στις τεχνολογίες SAP’ απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους, απόφοιτους ανωτάτων σχολών τεχνολογικής ή οικονομικής κατεύθυνσης. Ο πρώτος κύκλος της εκπαίδευσης και πιστοποίησης θα εστιάζει σε τομείς όπως οι λύσεις ERP, Big Data, Analytics, HCM, CX και Platform & Technology της SAP.

Ο σκοπός του ‘Προγράμματος Athinà’ είναι η άμεση απορρόφηση των πιστοποιημένων νέων του προγράμματος σε νέες θέσεις εργασίας εντός του οικοσυστήματος SAP. Στόχος είναι η δημιουργία 300 νέων θέσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας σε βάθος τριετίας, μέγεθος που θα αντιπροσωπεύει μια αύξηση της τάξης του 50% για τον ευρύτερο κλάδο.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε:

«Η αξιοποίηση των νέων στην προσπάθεια της χωράς μας για ανάπτυξη και πρόοδο δεν είναι απλά αναγκαία αλλά απαραίτητη και καθοριστική. Η SAP συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά δημιουργώντας ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και επιτυχία για τους νέους της χώρας μας».

Τελευταία τροποποίηση στις 00:03 - 14 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.