ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

SAP: Πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακών υπογραφών

12:11 - 22 Απρ 2020 | Τεχνολογία
SAP: Πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακών υπογραφών
Μια ιδιαίτερα χρήσιμη πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακών υπογραφών παρουσιάζει την κατάλληλη στιγμή στην ελληνική αγορά η SAP, επιτρέποντας την πρόσβαση, την υπογραφή και την αποστολή ψηφιακών εγγράφων οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή από τους εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Η πλατφόρμα SAP Signature Management από την εξειδικευμένη σ’ αυτόν τον τομέα εταιρία DocuSign βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό τις διαδικασίες σε έναν οργανισμό ή μια επιχείρηση, καθώς αυτοματοποιεί τις ροές εγγράφων από τις πιο απλές συμφωνίες ως τις πιο πολύπλοκες συναλλαγές κι από απλές παραγγελίες ως τις συμβάσεις παροχής υπηρεσιών και σύνθετα RFPs.

Ο χρήστης μπορεί να διαβάσει, να υπογράψει και να αποστείλει έγγραφα από οποιαδήποτε συσκευή ακόμα και εν κινήσει, καθώς η πλατφόρμα υποστηρίζει iOS, Android και Windows Mobile. Βελτιώνει, επίσης, την παραγωγικότητα, καθώς ενσωματώνει εφαρμογές συγγραφής, διαχείρισης εγγράφων και ταυτοποίησης, ενώ παρέχει υψηλό βαθμό ασφαλείας όσον αφορά στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων και απορρήτου περιεχομένου. Πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές που απαιτούνται σε θέματα προμηθειών, παρέχοντας την αναγκαία κρυπτογράφηση και προστασία, ενώ διευκολύνει τον χρήστη τόσο στη διαχείριση εγγράφων σε περιβάλλον cloud με την προσφορά ηλεκτρονικών ή ψηφιακών υπογραφών, οι οποίες είναι απολύτως ασφαλείς, νομικά ισχυρές και παγκοσμίως αποδεκτές, όσο και στην αποτελεσματική διαχείριση εργατικού δυναμικού.

 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.