ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple θα καθυστερήσει τη μαζική παραγωγή του iPhone 12

15:10 - 28 Απρ 2020 | Τεχνολογία
Η Apple θα καθυστερήσει τη μαζική παραγωγή του iPhone 12
Δέκα τεχνολογικά θέματα που αξίζει να διαβάσετε σήμερα, Τρίτη.
  1. Το Ηνωμένο Βασίλειο απέρριψε την εφαρμογή ανίχνευσης επαφών κορονοϊού της Apple και της Google, καθώς προτίμησε να ξεκινήσει μια δική του εφαρμογή που θα ακολουθήσει μια πιο συγκεντρωτική προσέγγιση, σύμφωνα με το BBC. Η κίνηση αυτή είναι πιθανό να προκαλέσει ανησυχία σε θέματα σχετικά με την ιδιωτική ζωή και την ασφάλεια.
  1. Η Automation Anywhere ανακοίνωσε ότι μειώνει τις θέσεις εργασίας λόγω του αντίκτυπου της κρίσης του κορονοϊού. Οι περικοπές προσωπικού θα μπορούσαν να επηρεάσουν περισσότερο από το 10% των 2.600 υπαλλήλων της νεοσύστατης εταιρείας.
  1. Η Apple ενδέχεται να καθυστερήσει τη μαζική παραγωγή του iPhone 12 κατά περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με την The Wall Street Journal. Η συγκεκριμένη έκθεση ήρθε, αφού αναλυτές και ΜΜΕ είχαν κάνει αναφορές ότι η Apple θα μπορούσε να μειώσει την κυκλοφορία του iPhone για μερικές εβδομάδες ή για ένα μήνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
  1. Ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft και φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς πιστεύει ότι η άνοδος του εθνικισμού έθεσε τον κόσμο σε αδύναμη θέση αντιμετώπισης απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού. Μιλώντας στους Times, ο Γκέιτς ρωτήθηκε αν οι σημερινοί πολιτικοί ήταν σε θέση να ανταποκριθούν στην κρίση.
  1. Το Ηνωμένο Βασίλειο θα δοκιμάσει τη χρήση drone για την παράδοση επειγόντων ιατρικών προμηθειών και εξοπλισμού στο πλαίσιο της καταπολέμησης του COVID-19. Σε μια δοκιμή που ξεκινά αυτή την εβδομάδα, ένα αυτόνομο drone θα μεταφέρει ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό από τρία νοσοκομεία στο Hampshire, μια κομητεία της νότιας Αγγλίας, σε ένα νοσοκομείο στο Isle of Wight, ένα νησί στα νότια παράλια της Αγγλίας.
  1. Η R5 Capital υποβάθμισε τη μετοχή της Amazon από τη βαθμολογία “buy” σε “sell” τη Δευτέρα, επικαλούμενη ανησυχίες για επιβράδυνση της ανάπτυξης και μικρότερα περιθώρια κέρδους εν μέσω του COVID-19. Πρόκειται για μια σπάνια πρόταση “buy” για την Amazon. Οι περισσότεροι αναλυτές της Wall Street παραμένουν αισιόδοξοι έναντι των μετοχών της εταιρείας.
  1. Το WhatsApp αναφέρει ότι η προώθηση μηνυμάτων viral μειώθηκε κατά 70% αφότου έλαβε μέτρα για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης σχετικά με τον COVID-19. Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων ανακοίνωσε ότι στις αρχές Απριλίου θέτει όρια στη μαζική προώθηση μηνυμάτων σε μια προσπάθεια να σταματήσει η παραπληροφόρηση για τον κορονοϊό.
  1. Ο Μπιλ Γκέιτς είπε ότι η φιλανθρωπική του δράση δίνει «απόλυτη προσοχή» στην πανδημία του κορονοϊού. Μέχρι σήμερα, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το οποίο έχει επιχορηγήσει 46,8 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει ήδη δεσμεύσει πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια για έρευνα γύρω από τον κορονοϊό.
  1. Η Airbnb θα εκδώσει για πρώτη φορά πρότυπα καθαρισμού για τις ενοικιάσεις κατοικιών. Η εταιρεία ενοικίασης ακινήτων ξεκινά ένα πρόγραμμα opt-in για τους οικοδεσπότες, το οποίο θα περιλαμβάνει το διάστημα 24 ωρών μεταξύ της αποχώρησης των διαφόρων επισκεπτών και την παροχή στους συμμετέχοντες οικοδεσπότες σφραγίδας έγκρισης μέχρι την επόμενη ενοικίαση.
  1. Η Amazon ενδέχεται να έχει παραβιάσει τα πρότυπα ασφαλείας για παροχή «ανεπαρκούς» προστασίας σε εργάτες της σε αποθήκη στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Σε επιστολή που ελήφθη από το NPR, το γραφείο της Letitia James αναφέρει ότι συνεχίζει να ερευνά εάν τα μέτρα ασφαλείας της Amazon είναι επαρκή.
Τελευταία τροποποίηση στις 15:10 - 28 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.