ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To Netflix διαγράφει τους χρήστες με ανενεργούς λογαριασμούς

18:08 - 22 Μαϊ 2020 | Τεχνολογία
To Netflix διαγράφει τους χρήστες με ανενεργούς λογαριασμούς
Δέκα θέματα τεχνολογίας που αξίζει να διαβάσετε, σήμερα, Παρασκευή.
  1. Ο Mark Zuckerberg δήλωσε ότι το Facebook τρέχει με γοργούς ρυθμούς τις απομακρυσμένες προσλήψεις και αναμένει ότι οι μισοί υπάλληλοί του θα είναι εξ αποστάσεως έως το 2030. Η ανακοίνωση αυτή αναδιαμορφώνει τους κανόνες στο χώρο εργασίας σε όλο τον κόσμο και θα μπορούσε να μεταμορφώσει τη Silicon Valley.
  1. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Amazon Prime Day θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο, δύο μήνες αργότερα από το αναμενόμενο λανσάρισμα. Το Reuters ανέφερε τον Απρίλιο ότι η Amazon καθυστέρησε το Prime Day μέχρι τουλάχιστον τον Αύγουστο, δημιουργώντας μια απώλεια 100 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω της αναβολής.
  1. Τέσσερις γερουσιαστές των Δημοκρατικών έγραψαν μια επιστολή καλώντας το DOJ και το FTC να εξετάσουν την πιθανή εξαγορά του GrubHub από την Uber. Οι γερουσιαστές έγραψαν ότι η φημολογούμενη απόκτηση θα πρέπει να συντομευθεί, όταν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, «η ζήτηση των καταναλωτών έχει αυξηθεί και τα εστιατόρια είναι πιο απελπισμένα για έσοδα από ποτέ».
  1. Η Magic Leap έχει εξασφαλίσει 350 εκατομμύρια δολάρια σε ένα νέο γύρο επενδύσεων καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της στο μέλλον. Η εταιρεία εργάζεται πάνω στο επόμενο ακουστικό της, το Magic Leap 2, κάνοντας πολλές αλλαγές και στο business κομμάτι της.
  1. Το Netflix θα αρχίσει να ενημερώνει τους χρήστες με ανενεργούς λογαριασμούς και θα διαγράφει τις συνδρομές σε όσους δεν ανταποκρίνονται. Οι χρήστες μπορούν να επανενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους εντός 10 μηνών εάν θέλουν να διατηρήσουν το ίδιο προφίλ.
  1. Το Twitter δοκιμάζει μια λειτουργία που θα σας επιτρέψει να ελέγξετε ποιος μπορεί να απαντήσει στα tweets σας. Η δυνατότητα θα επιτρέπει να απαντήσετε μόνο σε άτομα που αναφέρονται μέσα στο tweet.
  1. Σχεδόν 10.000 μαθητές αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την υποβολή των εξετάσεων AP λόγω τεχνικών δυσλειτουργιών. Η ασυμβατότητα με τη μορφή αρχείου φωτογραφιών ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για τους μαθητές οι οποίοι δεν μπορούσαν να υποβάλουν το σύνολο των δοκιμασιών τους.
  1. Ο ιαπωνικός τεχνολογικός γίγαντας NTT «ρίχνει» 230 εκατομμύρια δολάρια σε ένα ερευνητικό εργαστήριο στη Silicon Valley για τη δημιουργία υπερ-ρεαλιστικών «ψηφιακών διδύμων» ανθρώπων με σκοπό ιατρική έρευνα. Η NTT, μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών 300.000 υπαλλήλων, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα εργαστήρια έρευνας τον Ιούλιο.
  1. Η εφαρμογή εντοπισμού επαφών κορονοϊού της Βόρειας Ντακότα στέλνει δεδομένα στην Foursquare και την Google, αναφέρει η εταιρεία The Fast Company. Η εταιρεία απορρήτου Jumbo Privacy ανακάλυψε που πηγαίνουν τα δεδομένα και ο διευθύνων σύμβουλός της είπε ότι «η πολιτική απορρήτου της εφαρμογής δεν κάνει λόγο για αποστολή δεδομένων σε τρίτους».
  1. Ένα ολλανδικό δικαστήριο έχει αποφανθεί σύμφωνα με το GDPR ότι μια γιαγιά πρέπει να διαγράψει φωτογραφίες των εγγονιών της που δημοσίευσε στο Facebook επειδή δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους, αναφέρει το BBC. Η μητέρα των παιδιών είχε ζητήσει πολλές φορές να αφαιρεθούν οι φωτογραφίες.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.