ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και το LinkedIn εξετάζει «περιορισμό» του Τραμπ

19:13 - 08 Ιουν 2020 | Τεχνολογία
Και το LinkedIn εξετάζει «περιορισμό» του Τραμπ
Δέκα θέματα τεχνολογίας που αξίζει να διαβάσετε, σήμερα, Δευτέρα.
  1. Η ομάδα της Amazon που ασχολείται με τα drones αντιμετωπίζει χρόνια τώρα περιστατικά εσωτερικής σύγκρουσης, έλλειψης εστίασης και ρυθμιστικών ζητημάτων, ανέφεραν πηγές στο Business Insider. Ένα εσωτερικό χρονοδιάγραμμα που επικαλείται το Business Insider δείχνει ότι η ημερομηνία έναρξης εργασιών της ομάδης έχει πλέον οριστεί για τις 31 Αυγούστου.
  1. Ο Mark Zuckerberg υποσχέθηκε δημόσια να επανεξετάσει τους κανόνες του Facebook σχετικά με δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την κρατική βία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος είπε ότι η εταιρεία λαμβάνει ορισμένα μέτρα για να επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η πλατφόρμα.
  1. Σύμφωνα με κάποια διαρροή, ο γενικός σύμβουλος του LinkedIn, Blake Lawit, είπε ότι η πλατφόρμα θα «περιορίσει» τον Πρόεδρο Τραμπ και άλλους πολιτικούς εάν το χρησιμοποιούσαν για να υποκινήσουν βία ή να διαδώσουν παραπληροφόρηση. Το απόσπασμα ήρθε σε απάντηση σε έναν υπάλληλο που ρώτησε αν ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Ryan Roslansky, θα ελέγξει πραγματικά τις δημοσιεύσεις του Trump, σε αντίθεση με τον CEO του Facebook, Mark Zuckerberg.
  1. Πολλοί από το προσωπικό της πλατφόρμας δημιουργίας βίντεο μικρού μήκους, Quibi έχουν απογοητευτεί από την χλιαρή αντίδραση του κοινού, ανέφεραν πηγές στο Business Insider. Οι άνθρωποι μίλησαν για έναν απαιτητικό φόρτο εργασίας που έγινε πιο περίπλοκος μέσα στην πανδημία, καθώς και για μια αυστηρή ομάδα ανάπτυξης περιεχομένου.
  1. Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos, «τιμωρεί» τους πελάτες που διαμαρτύρονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη στάση των εταιρειών απέναντι στο Black Lives Matter. Ο Μπέζος είπε ότι ήταν «χαρούμενος που έχασε» το είδος των πελατών που παραπονιούνται για αυτό τον λόγο.
  1. Οι κινεζικές εταιρείες που περιλαμβάνονται στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ για τη συμμετοχή τους στην καταπίεση των Ουιγούρων επεκτείνονται γρήγορα με σκοπό να προωθήσουν τεχνολογία σχετικά με την παρακολούθηση του COVID-19. Οι εταιρείες προβαίνουν σε τεχνολογίες θερμικής διαλογής και αναγνώρισης προσώπου και βρίσκουν πελάτες σε δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Amazon.
  1. Ο άλλος ιδρυτής της WeWork, Miguel McKelvey, εγκαταλείπει την εταιρεία και η δουλειά του ως επικεφαλής πολιτισμού δεν θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο. Ο McKelvey κατείχε διάφορους ρόλους, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής πολιτισμού.
  1. Ο λογαριασμός του προέδρου Trump στο Twitter εμφανίζεται ως το κορυφαίο αποτέλεσμα όταν οι χρήστες αναζητούν τη λέξη «ρατσιστής». Ένας εκπρόσωπος του Twitter το Σάββατο είπε στο Business Insider ότι ο πρόεδρος αναφέρεται κάτω από αυτούς τους όρους ως αποτέλεσμα του αλγορίθμου της εταιρείας, ο οποίος ενεργοποιείται από τη συμπεριφορά των χρηστών.
  1. Ο συνιδρυτής του Reddit, Alexis Ohanian, παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας σε μια κίνηση που χαρακτηρίστκηκε ως «πολύ καθυστερημένη», απομακρύνοντας τον εαυτό του από έναν ιστότοπο διάσημο για το ρατσιστικό περιεχόμενο. Ο Ohanian, που είναι παντρεμένος με την Σέρενα Ουίλιαμς, είπε ότι προτρέπει την εταιρεία να αντικαταστήσει τη θέση του με έναν μαύρο υποψήφιο.
  1. Το Facebook λαμβάνει μέτρα για να σταματήσει η εξάπλωση του κινήματος «Boogaloo» στην πλατφόρμα του - ένας όρος που αναφέρεται σε έναν πιθανό εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ. Τα μέλη των ομάδων Boogaloo στο Facebook έχουν συνδεθεί με βίαιες συνωμοσίες και ερευνητές, ενώ πολλοί συμμετέχοντες στο Boogaloo ταυτίζονται με λευκές εθνικιστικές ομάδες ή πολιτοφυλακές.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.