ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕΚΕΕ: Τεχνολογικές λύσεις κατά της πανδημίας-Η πλατφόρμα της Regate

08:24 - 11 Ιουν 2020 | Τεχνολογία
ΣΕΚΕΕ: Τεχνολογικές λύσεις κατά της πανδημίας-Η πλατφόρμα της Regate
O Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) παρουσιάζει, μέσω του Reporter, λύσεις τεχνολογίας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού, να αντιμετωπίσουν τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις, και να προετοιμαστούν για το μέλλον της ελληνικής αγοράς.

Η δεύτερη λύση που παρουσιάζεται σήμερα έρχεται να καλύψει τις ανάγκες απομακρυσμένης παραγγελιοληψίας των επιχειρήσεων που πλήττονται.

Τώρα που οι μετακινήσεις γίνονται με αυστηρούς ελέγχους, ενώ πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα έχουν μπει σε καραντίνα, για να μπορέσει η οικονομία να συνεχίσει, χρειάζονται άλλες προσεγγίσεις στην πώληση. Η Regate, μέλος των επιχειρήσεων του ΣΕΚΕΕ, έρχεται να καλύψει αυτήν την ανάγκη με τη χρήση Online B2B eshops και υποστήριξη μέχρι 31/12/2021, καθιστώντας την προσφορά ως μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια, επισημαίνει ο ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και CEO της Regate, Γιώργος Μαρκατάτος.

RegateLogo

Ειδικότερα, η Regate ειδική σε θέματα Enteprise Mobility, αποφάσισε να διαθέσει ελεύθερα την πλατφόρμα Regate Effective B2B (μέχρι 31/12/2021) σε όλες τις εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις που πλήττονται από τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού, στο πλαίσιο του #DigitalSolidarityGR.

Το Regate Effective B2B βοηθάει μια επιχείρηση να επιτρέψει την παραγγελιοληψία των πελατών της μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον με τη χρήση Internet Browser (Chrome, Firefox, κλπ). Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις που έχουν σταθερό πελατολόγιο και το οποίο εξυπηρετούν τηλεφωνικώς, με ΦΑΞ ή με επισκέψεις πωλητών. Παραδείγματα περιλαμβάνουν συνεργάτες δικτύου χονδρικής, χονδρέμποροι, προμηθευτές μη συνταγογραφούμενων σκευασμάτων σε φαρμακεία, προμηθευτές χρωματοπωλείων, κ.ά.

Η Regate θα διαθέτει κατόπιν αίτησης username/password διαχειριστή όπου έχει το δικαίωμα να εισάγει είδη και πελάτες, ενώ οργανώνονται εβδομαδιαίες εκπαιδεύσεις μέσω Ίντερνετ (Skype, Microsoft Teams, Zoom, κοκ) για την εκπαίδευση όλων των ενδιαφερόμενων.

regate effective b2b

Η υπηρεσία παρέχει ένα user interface για την κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, όπου, με χρήση ενός Internet Browser (Chrome, Firefox, Edge), επιτρέπονται διάφορες ενέργειες όπως:

  • Άνοιγμα των ειδών, με κατηγορίες ΦΠΑ και άλλα στοιχεία
  • Διαχείριση φωτογραφιών των ειδών
  • Διαχείριση Πελατών και B2B κωδικών για τους τελικούς πελάτες
  • Αναζήτηση, εμφάνιση και εκτύπωση παραγγελιών
    Ταυτόχρονα, ο κάθε τελικός πελάτης της επιχείρησης, μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον μέσω Internet Browser (Chrome, Firefox, κλπ) μπορεί να προβεί σε:
  • Εύκολη καταχώρηση παραγγελιών με εμφάνιση τιμών και φωτογραφιών
  • Αναζήτηση ειδών με βάση την περιγραφή, τον κωδικό, την κατηγορία, την υποκατηγορία ή άλλο χαρακτηριστικό τους
  • Προβολή του ευρετηρίου πρόσφατων παραγγελιών, με δυνατότητα επιλογής μιας παραγγελίας για την προβολή των αναλυτικών της στοιχείων

H εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη χρήση της υπηρεσίας πραγματοποιείται στον σύνδεσμο: https://www.regate.gr/solidarity

Η Regate εξειδικεύεται από το 2004 στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων φορητής τεχνολογίας για επιχειρήσεις (Enterprise Mobility). Οι λύσεις της Regate βοηθούν τις ελληνικές επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα των στελεχών τους στο πεδίο (πωλητές, merchandisers, τεχνικοί, κ.ά.), να μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους, προσφέροντας ολοκληρωμένη και άμεση πρόσβαση στα εταιρικά δεδομένα από οπουδήποτε, μέσω φορητών συσκευών, όπως Smartphones και Tablets. Σήμερα η Regate αριθμεί πάνω από 7.000 mobile workers παγκοσμίως.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:04 - 11 Ιουν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.