ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τεχνολογικές λύσεις κατά της πανδημίας: Η πλατφόρμα της Apifon

08:08 - 15 Ιουν 2020 | Τεχνολογία
Τεχνολογικές λύσεις κατά της πανδημίας: Η πλατφόρμα της Apifon
O Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) παρουσιάζει, μέσω του Reporter, λύσεις τεχνολογίας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού, να αντιμετωπίσουν τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις, και να προετοιμαστούν για το μέλλον της ελληνικής αγοράς.

Η επόμενη λύση που παρουσιάζει ο ΣΕΚΕΕ απευθύνεται στις σύγχρονες επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την επικοινωνία τους, ειδικά αυτόν τον δύσκολο καιρό, μέσα από νέα κανάλια, που συναντάμε μόνο στους πρωτοπόρους τους κάθε κλάδου. Με την πλατφόρμα της Apifon μπορείτε να αυξήσετε το κοινό σας, να δημιουργείτε καλύτερες καμπάνιες και να χρησιμοποιείτε αυτοματισμούς ώστε να αυξήσετε τα έσοδα σας και να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας, επισημαίνει σε μήνυμά του ο αντιπρόεδρος του ΣΕΚΕΕ, Γιώργος Μαρκατάτος.

Ειδικότερα, η Apifon αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της κατάστασης και κατανοώντας την αναγκαιότητα για περισσότερη επικοινωνία, προσφέρει ένα συνδυασμό υπηρεσιών που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες κάθε κλάδου να επικοινωνούν περισσότερο με τους πελάτες τους.

Μέσα από την ενέργεια #Μένουμε_ΔΙΠΛΑ, η Apifon διπλασιάζει κάθε 1€ που προσθέτει κάποιος χρήστης στο λογαριασμό του. Με αυτό τον τρόπο, κάθε επιχείρηση που ενεργοποιεί την προσφορά, κερδίζει διπλάσια επικοινωνία με το κοινό της. Το ποσό δεν έχει ημερομηνία λήξης και συνεπώς κάθε επιχείρηση μπορεί να το αξιοποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες της.

apifon image

Επιπρόσθετα, κάθε επιχείρηση αποκτά δωρεάν πρόσβαση στο συνδρομητικό πλάνο της πλατφόρμας της Apifon και σε όλες τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει, για 2 μήνες:

  • SMS,Viber & Email Marketing όλα σε μια πλατφόρμα
  • Φόρμες Εγγραφής για την αυτοματοποιημένη συλλογή νέων συνδρομητών/πελατών
  • Landing Pages για τον εύκολο σχεδιασμό ερωτηματολογίων, εταιρικών ανακοινώσεων, διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών
  • Αυτοματισμούς Marketing

Η ιδιαιτερότητα της περιόδου που βιώνουμε μας ωθεί στην ανάγκη για περισσότερη επικοινωνία με τους πελάτες μας. Μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει η πλατφόρμα της Apifon, οι επιχειρήσεις έχουν όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να δημιουργήσουν μια πιο άρτια και ουσιαστική επικοινωνία με τους πελάτες τους.

Η ενέργεια #Mένουμε_ΔΙΠΛΑ εντάχθηκε από την πρώτη στιγμή στην πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με σκοπό να στηρίξει όλες εκείνες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που πλήττονται αυτή την περίοδο αλλά και να προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο ώστε να παραμείνουν ενεργές, να αλληλεπιδράσουν και να επικοινωνήσουν με το κοινό τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:13 - 27 Ιαν 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.