ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τεχνολογικές λύσεις κατά της πανδημίας:«Σύμμαχος» της εφοδιαστικής το PowerFleet OPTIMO

08:08 - 18 Ιουν 2020 | Τεχνολογία
Τεχνολογικές λύσεις κατά της πανδημίας:«Σύμμαχος» της εφοδιαστικής το PowerFleet OPTIMO
O Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) παρουσιάζει, μέσω του Reporter, λύσεις τεχνολογίας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού, να αντιμετωπίσουν τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις, και να προετοιμαστούν για το μέλλον της ελληνικής αγοράς.

Την επόμενη λύση προλογεί ο αντιπρόεδρος του ΣΕΚΕΕ, Γιώργος Μαρκατάτος. Ειδικότερα, όπως αναφέρει, τα συστήματα γεω-εντοπισμού σήμερα αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες λύσεις. Βοηθούν στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της παραγωγικότητας και πολλές εταιρείες τα υιοθετούν για να βελτιώσουν τις διακινήσεις και τις παραδόσεις τους. 

Η iLink παρέχει για τρεις μήνες την πλατφόρμα πολλαπλής δρομολόγησης και διαχείρισης δρομολογίων PowerFleet OPTIMO, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #DigitalSolidarityGR που οργανώνεται από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Με την πλατφόρμα, ο υπεύθυνος κίνησης έχει τη δυνατότητα, ακόμα και από το σπίτι του, να τροφοδοτήσει το σύστημα με τις απαραίτητες πληροφορίες και στη συνέχεια με αυτόματο τρόπο να δημιουργήσει δρομολόγια για τα διαθέσιμα οχήματα. Οι οδηγοί αξιοποιώντας την εφαρμογή Android στο smartphone ή το tablet τους μπορούν να πλοηγηθούν προς τα σημεία παράδοσης, να ενημερώσουν το γραφείο κίνησης μέσω μενού επιλογών ή/και ελεύθερου κειμένου για την εξέλιξη των παραδόσεων και να αποστείλουν με άμεσο τρόπο αποδεικτικά παράδοσης (Proof of Delivery)

ILINK: ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ POWERFLEET OPTIMO

Η iLink Νέες Τεχνολογίες αποτελεί μια δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Νέων Τεχνολογιών με σημαντική τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και υποστήριξη επιχειρησιακού λογισμικού και λύσεων τηλεματικής. Δραστηριοποιείται στην ελληνική και βαλκανική αγορά από το 2005 και παρέχει αξιόπιστες λύσεις Fleet και Mobile Workforce Management, καθώς και Enterprise mobile apps.

PowerFleet OPTIMO

Η iLink επιχειρεί να στηρίξει τις εταιρείες που κινούν καθημερινά το στόλο των οχημάτων τους για να τροφοδοτήσουν την αγορά τροφίμων, φαρμάκων και λοιπών βασικών προϊόντων σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του κορωνοϊού και παρέχει για τρεις μήνες την πλατφόρμα πολλαπλής δρομολόγησης και διαχείρισης δρομολογίων PowerFleet OPTIMO. Με το PowerFleet OPTIMO οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις που προκύπτουν από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας και να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πρόβλημα του προγραμματισμού και της βελτιστοποίησης των καθημερινών τους δρομολογίων.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας PowerFleet OPTIMO, από οποιοδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο υπεύθυνος κίνησης έχει τη δυνατότητα, ακόμα και από το σπίτι του, να τροφοδοτήσει το σύστημα με τις απαραίτητες πληροφορίες και στη συνέχεια με αυτόματο τρόπο να δημιουργήσει δρομολόγια για τα διαθέσιμα οχήματα λαμβάνοντας υπόψη πλήθος παραμέτρων όπως χρονικά παράθυρα, ζήτηση, χωρητικότητα, βάρδιες οχημάτων και πολλά άλλα.

vrp 0

Οι οδηγοί αξιοποιώντας την εφαρμογή στη φορητή τους συσκευή μπορούν να πλοηγηθούν προς τα σημεία παράδοσης, να ενημερώσουν το γραφείο κίνησης μέσω μενού επιλογών ή/και ελεύθερου κειμένου για την εξέλιξη των παραδόσεων και να αποστείλουν ανέπαφα αποδεικτικά παράδοσης στη λογική του Proof of Delivery. Όλη η πληροφορία αποθηκεύεται στο PowerFleet OPTIMO, δίνοντας τη δυνατότητα στον υπεύθυνο κίνησης να είναι ενήμερος για την πορεία των διανομών σε πραγματικό χρόνο.

Η ομάδα της iLink βρίσκεται στη διάθεσή σας για περισσότερη ενημέρωση και επικοινωνία, καθώς διαθέτει όλα τα κατάλληλα μέσα και είναι άρτια προετοιμασμένη για να παράσχει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις υπηρεσίες της και στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:56 - 17 Ιουν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.