ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sony: Νέα Alpha 7C για απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

15:14 - 15 Σεπ 2020 | Τεχνολογία
Sony: Νέα Alpha 7C για απόδοση χωρίς συμβιβασμούς
Νέες προσθήκες στην εντυπωσιακή φωτογραφική σειρά της ανακοίνωσε την Τρίτη η Sony και πιο συγκεκριμένα, την Full-frame Alpha 7C φωτογραφική μηχανή (μοντέλο ILCE-7C), το φακό ζουμ FE 28-60mm F4-5.6 (μοντέλο SEL2860) και το φλας HVL-F28RM.

Η Alpha 7C είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο full-frame σώμα φωτογραφικής μηχανής στον κόσμο με ασυμβίβαστη απόδοση, προηγμένο AF (αυτόματη εστίαση), δυνατότητες βίντεο 4K υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα.

Όταν συνδυάζεται με τον μικρότερο και ελαφρύτερο φακό ζουμ FE 28-60mm F4-5.6 στον κόσμο, μαζί προσφέρουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία, μεγιστοποιώντας τη φορητότητα και ευελιξία, χωρίς να θυσιάζεται καμία από τις δυνατότητες των full-frame φωτογραφικών μηχανών.

Το φλας HVL-F28RM επιτρέπει στους χρήστες να διευρύνουν την φωτογραφική τους έκφραση, καθώς είναι εξαιρετικά compact και διαθέτει έναν έξυπνο έλεγχο έντασης φωτός, που συνδέεται με την λειτουργία ανίχνευσης προσώπου της φωτογραφικής μηχανής.

 «Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε τα καλύτερα δυνατά εργαλεία, βασισμένα στις ανάγκες των πελατών μας», δήλωσε ο Yann Salmon Legagneur, Director of Product Marketing, Digital Imaging, Sony Europe.

«Η νέα φωτογραφική μηχανή Alpha 7C και ο φακός ζουμ FE 28-60mm F4-5.6 συνδυάζουν πολλές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες απεικόνισης σε έναν ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, δημιουργώντας το μικρότερο και ελαφρύτερο σύστημα full frame φωτογραφικής μηχανής και φακού στον κόσμο.

Αυτό ανοίγει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων για τους δημιουργούς, δίνοντάς τους την ασυμβίβαστη δύναμη ενός full-frame συστήματος στην παλάμη του χεριού τους.»

Alpha 7C: Full-frame Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς σε compact σχεδίαση

Η νέα Alpha 7C συνδυάζει την full-frame ποιότητα εικόνας της Sony, τις προηγμένες δυνατότητες AF και τις ευέλικτες λειτουργίες λήψης βίντεο σε μια  εκπληκτικά ελαφριά και συμπαγή σχεδίαση.

Η νέα φωτογραφική μηχανή διαθέτει έναν οπίσθιου φωτισμού full-frame αισθητήρα Exmor R™ CMOS 24-MP (αποτελεσματικότητα κατά προσέγγιση) 35mm και έναν επεξεργαστή εικόνας BIONZ X™, προσφέροντας υψηλή ευαισθησία, εξαιρετική ανάλυση, 15-stop μεγάλο δυναμικό εύρος και υψηλής ταχύτητας επεξεργασία δεδομένων εικόνας.

Με διαστάσεις μόλις 124,0mm x 71,1mm x 59,7mm (4,9 ίντσες x 2,8 ίντσες x 2,2 ίντσες) και βάρος μόλις 509γρμ (18oz), η Alpha 7C έχει παρόμοιο μέγεθος και βάρος με μια φωτογραφική μηχανή τύπου APS-C, ζυγίζοντας μόλις 1% περισσότερο από την Alpha 6600.

Η Alpha 7C αποτελεί το μικρότερο και ελαφρύτερο compact σώμαii στον κόσμο με ένα αναβαθμισμένο ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5-αξόνων, αναβαθμισμένες μονάδες κλείστρου και τη χρήση μιας κατασκευής «monocoque», που χρησιμοποιείται συχνά στο σασί των αυτοκινήτων και των αεροσκαφών.

Ακόμα και σε αυτό το compact σώμα, η Alpha 7C προσφέρει 5 steps εφέ σταθεροποίησης που επιτρέπει όμορφες λήψεις χωρίς να χρειάζεται τρίποδο. Επιπλέον, η υψηλής χωρητικότητας μπαταρία NP-FZ100 παρέχει αρκετή ισχύ για την κορυφαία στην κατηγορία της λήψη 740 εικόνων χρησιμοποιώντας την οθόνη LCD ή 680 εικόνωνxi, χρησιμοποιώντας το viewfinder  - καθιστώντας τη ιδανική για λήψεις μεγάλης διάρκειας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.