ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καλύτερες εφαρμογές για το iPhone ή iPad σου

11:16 - 08 Ιαν 2021 | Τεχνολογία
Οι καλύτερες εφαρμογές για το iPhone ή iPad σου
Πήρατε καινούριο iPad ή iPhone μέσα στις γιορτές; Εκμεταλλευτείτε την νέα σας αγορά κατεβάζοντας τις πιο χρήσιμες εφαρμογές iOS. Μαζέψαμε τις πέντε αγαπημένες μας εφαρμογές που κάθε χρήστης iPhone ή iPad πρέπει να ξέρει.

Δεν έχουμε συμπεριλάβει τις πιο γνωστές εφαρμογές στην λίστα μας, καθώς μάλλον γνωρίζετε ήδη (και πιθανώς χρησιμοποιείτε) εφαρμογές όπως το Facebook, το Instagram και το WhatsApp. Αντ΄ αυτού, επιλέξαμε πέντε καταπληκτικές εφαρμογές που ίσως δεν έχετε ακούσει προηγουμένως, αλλά πρέπει να τις κατεβάσετε αμέσως.

Αυτές οι εφαρμογές κάνουν την κατοχή ενός iPhone και iPad ακόμη καλύτερη βοηθώντας σας να διατηρήσετε τη φόρμα σας (ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας), να κοιμάστε καλύτερα, να θυμάστε σημαντικά γεγονότα, και πολλά άλλα.

  1. Seven

Με τα γυμναστήρια να βρίσκονται κλειστά εξαιτίας του κορονοϊού, και τον κρύο καιρό, δεν είναι εύκολο να βγείτε από το σπίτι και να διατηρήσετε τη φόρμα σας. Το Seven είναι μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή που σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης με γρήγορες προπονήσεις που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι.

Το Seven διαθέτει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη με περισσότερες από 200 προπονήσεις για να δοκιμάσετε, είτε γυμνάζεστε για πρώτη φορά, θέλετε να κάψετε λίπος ή να ξεκινήσετε να χτίζετε το σώμα σας για το καλοκαίρι. Κάθε άσκηση εξηγείται με λεπτομερείς περιγραφές και τρισδιάστατα μοντέλα.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συμμετέχετε σε ομάδες προπόνησης με άλλα μέλη που μοιράζονται παρόμοιους στόχους με εσάς, και αν έχετε μια ανταγωνιστική πλευρά μπορείτε ακόμη και να ανταγωνιστείτε σε διαδικτυακά πρωταθλήματα. Το Seven είναι επίσης διαθέσιμο στο Apple Watch.

  1. Dark Noise

Έχετε δυσκολία στο να κοιμηθείτε, να συγκεντρωθείτε ή να χαλαρώσετε; Χρησιμοποιήστε το Dark Noise για να ακούσετε σε υψηλή ποιότητα περισσότερους από 40 ήχους από το περιβάλλον που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το μυαλό σας και να ηρεμήσετε. Η εφαρμογή διαθέτει ήχους όπως καταπραϋντική βροχή, κύματα που συντρίβονται, φωτιά που τριζοβολά, και άλλα.

Αυτό που ξεχωρίζει το Dark Noise είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας mix ήχου, για παράδειγμα τον ήχο της βροχής με πυροτεχνήματα ή τρένα, ώστε να βρείτε έναν ήχο που σας ταιριάζει και σας ηρεμεί.

  1. Dashlane

Το Dashlane είναι μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, η οποία δεν ακούγεται πολύ συναρπαστική μέχρι να σκεφτείτε την εναλλακτική λύση - να θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης στο μυαλό σας. Το Dashlane ενσωματώνεται με iPhone, iPad, Mac και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (ακόμα και υπολογιστές με Windows).

Το Dashlane μπορεί να συμπληρώσει αυτόματα κωδικούς πρόσβασης στο Safari και σε άλλα προγράμματα περιήγησης και θυμάται επίσης άλλες σημαντικές πληροφορίες, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών, αποδείξεις, έγγραφα και άλλα.

  1. Halide Mark II

Το Halide Mark II είναι μια εφαρμογή επαγγελματικής κάμερας που σας δίνει πλήρη έλεγχο των φωτογραφιών σας. Χρησιμοποιήστε το για μεγαλύτερο έλεγχο σε ISO, ταχύτητα κλείστρου και ισορροπία λευκού, και τραβήξτε εικόνες RAW που μπορείτε να προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε όταν τις επεξεργαστείτε.

Το Halide σας δίνει επίσης manual έλεγχο της εστίασης και είναι εξαιρετικό στη λήψη φωτογραφιών πορτραίτου. Αν θέλετε να μάθετε πραγματικά τι είναι ικανή η κάμερα του iPhone σας, το Halide είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να ξεκινήσετε.

  1. Duolingo

Όταν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να μαθαίνετε μια νέα γλώσσα, κάντε το με το Duolingo. Αυτή η εξαιρετική εφαρμογή καθιστά τη μάθηση απλή, διασκεδαστική και γρήγορη. Σας ξεκινά με τα βασικά και, στη συνέχεια, προχωρά χρησιμοποιώντας σύντομα μαθήματα που δουλεύουν πραγματικά. Σας επιτρέπει επίσης να ακούσετε τη γλώσσα που μαθαίνετε και σας ενθαρρύνει να μιλάτε.

Το Duolingo παρέχει πολλές διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ισπανικών, γαλλικών, γερμανικών και ιαπωνικών. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί από ειδικούς ξένων γλωσσών που ξέρουν πώς να δημιουργούν αποτελεσματικά μαθήματα. Είναι μακράν η καλύτερη εφαρμογή για εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.