ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Samsung: Παρουσίαση καινοτομιών για βελτιωμένη καθημερινότητα στη CES 2021

17:56 - 11 Ιαν 2021 | Τεχνολογία
Samsung: Παρουσίαση καινοτομιών για βελτιωμένη καθημερινότητα στη CES 2021
Στην εικονική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στο πλαίσιο του 2021 Consumer Electronics Show, η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε νέα προϊόντα και καινοτόμες, ευέλικτες λύσεις που χρησιμοποιούν την έξυπνη συνδεσιμότητα και την τεχνητή νοημοσύνη, για να βελτιώσουν την καθημερινότητα των καταναλωτών.

Οι βασικές καινοτομίες που παρουσίασε η εταιρεία συμπεριλαμβάνουν:

  • Το ψυγείο SamsungBespoke 4-Door Flex: Η τελευταία έκδοση των ψυγείων Bespoke διαθέτει αρθρωτές διατάξεις σε μια ποικιλία χρωμάτων και υλικών, επιτρέποντας στους καταναλωτές να προσαρμόσουν τη μορφή ψυγείου και τις λειτουργίες, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Το νέο τετράθυρο μοντέλο θα διατεθεί στη Βόρεια Αμερική την άνοιξη και περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο Beverage Center™, που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε ένα διανομέα νερού και σε ένα ενσωματωμένο δοχείο αυτόματης συμπλήρωσης νερού. Το ψυγείο ντουλάπα Samsung Bespoke 4-Door Flex διαθέτει, επίσης, λειτουργία Dual Auto Ice Maker, για παραγωγή κανονικού πάγου ή τριμμάτων, για ταχύτερη ψύξη των ροφημάτων.
  • Την οθόνη 110 ιντσών MICROLEDΗ νέα οθόνη διαθέτει αυτόφωτα, ανόργανα φώτα LED και λεπτή Infinity οθόνη, με ελάχιστο πάχος πλαισίων, που εναρμονίζεται απρόσκοπτα σε κάθε χώρο. Το αποτέλεσμα είναι μια καθηλωτική εμπειρία θέασης με εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Η 110 ιντσών MICRO LED οθόνη συστήνει, επίσης, τη λειτουργία 4Vue (Quad View), για επιλογή προβολής τεσσάρων τρόπων, για παρακολούθηση πολλών τελικών αγώνων ταυτόχρονα ή να κάνουν streaming ενός walkthrough, ενώ παίζουν ένα video game. Επίσης, για τους καταναλωτές στις Η.Π.Α., διατίθενται περισσότερα από 160 κανάλια δωρεάν[1] μέσω της υπηρεσίας Samsung TV Plus. Η MICRO LED θα διατεθεί διεθνώς από φέτος την άνοιξη.

ces2021 neo qled

  • Τη LifestyleTV: Η σειρά αιχμής lifestyle τηλεοράσεων της Samsung περιλαμβάνει τις The Serif, The Frame, The Sero και The Terrace, μια τηλεόραση 4K QLED για προβολή σε εξωτερικούς χώρους, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Στην ίδια σειρά ανήκει και το Samsung The Premiere, ένας 4Κ προβολέας λέιζερ για κινηματογραφική ποιότητα προβολής.   
  • Την υπηρεσία SmartThingsCookingΣχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους καταναλωτές στη μαγειρική. Ένα αυτόματο «Meal Planner» που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Food AI της Whisk προτείνει γεύματα για μια ολόκληρη βδομάδα, συντάσσει λίστες αγορών με τα απαραίτητα συστατικά και συνδέεται online με τα αντίστοιχα καταστήματα για άμεση αγορά κατευθείαν από το ψυγείο Family Hub™ ή το smartphone. Οι οδηγίες για τη συνταγή μπορούν να σταλούν απευθείας σε συνδεδεμένες συσκευές μαγειρικής της Samsung για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και λιγότερα λάθη[3].
  • Την εφαρμογή Samsung Health Smart Trainer στις Samsung 2021 TVs: Η εφαρμογή Samsung Health μεταμορφώνει άψογα το σπίτι σε ένα προσωπικό γυμναστήριο, ενώ η νέα λειτουργία Smart Trainer[4]παρακολουθεί και αναλύει τη στάση του σώματος σε πραγματικό χρόνο, ακριβώς όπως ένα προσωπικός προπονητής. Κατά τη διάρκεια της άθλησης και μετά από αυτήν, η λειτουργία Smart Trainer παρέχει σχόλια σχετικά με τη φυσική κατάσταση, βοηθά στη μέτρηση των επαναλήψεων και υπολογίζει την καύση θερμίδων. Με βίντεο και διαδραστική άσκηση μέσω του φωνητικά ελεγχόμενου Bixby, η λειτουργία Samsung Health Smart Trainer αναβαθμίζει και εξατομικεύει την εμπειρία άσκησης από το σπίτι.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για τη δημιουργία μίας περισσότερο κυκλικής οικονομίας, η Samsung αναπτύσσει προγράμματα και λύσεις συσκευασίας που προάγουν ένα βιώσιμο κύκλο ζωής προϊόντων, από την αρχή ως το τέλος:

  • Πρόγραμμα GalaxyUpcycling στο σπίτι: Πρόκειται για αναβάθμιση του προγράμματος Galaxy Upcycling, με την ονομασία Galaxy Upcycling στο σπίτι. Το νέο πρόγραμμα επαναπροσδιορίζει τον κύκλο ζωής ενός παλιότερου τηλεφώνου Galaxy και προσφέρει στους καταναλωτές επιλογές επαναχρησιμοποίησης της συσκευής για να δημιουργήσουν μια ποικιλία βολικών εργαλείων ΙοΤ.

ces2021 galaxy upcycling

  • Οικολογική συσκευασία τηλεόρασης: Η εταιρεία ανακοίνωσε πως η οικολογική συσκευασία των τηλεοράσεών της θα επεκταθεί στις σειρές QLED, UHD TV, στις οθόνες και στα προϊόντα ήχου το 2021. Στο πλαίσιο μιας αδιάκοπης δέσμευσης για οικολογική λειτουργία, η Samsung δημιουργεί προϊόντα και λύσεις που έχουν στο επίκεντρο τη βιωσιμότητα. Για παράδειγμα, το νέο τηλεχειριστήριο Solar Cell της Samsung, κατασκευασμένο εν μέρει από ανακυκλωμένο πλαστικό, μπορεί να φορτιστεί μέσω ηλιακής ενέργειας ή με φως εσωτερικού χώρου, μειώνοντας τα απορρίμματα μπαταρίας.
Τελευταία τροποποίηση στις 18:40 - 11 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.