ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Spotify θα επιτρέπει στους υπαλλήλους να εργάζονται από οπουδήποτε

11:25 - 16 Φεβ 2021 | Τεχνολογία
Το Spotify θα επιτρέπει στους υπαλλήλους να εργάζονται από οπουδήποτε
Το Spotify είναι η τελευταία εταιρεία τεχνολογίας που στρέφεται προς ένα ευέλικτο μοντέλο εργασίας μετά την πανδημία Covid-19.

Η εταιρεία streaming ανακοίνωσε ότι προσαρμόζει ένα μοντέλο "Work from Anywhere", το οποίο θα επιτρέπει στους υπαλλήλους να επιλέγουν αν θέλουν να πηγαίνουν στο γραφείο με πλήρη απασχόληση, να δουλεύουν από το σπίτι με πλήρη απασχόληση ή να συνδυάζουν και τα δύο.

Η εταιρεία θα εισάγει επίσης περισσότερη ευελιξία στις τοποθεσίες, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να επιλέξουν τη χώρα και την πόλη στην οποία εργάζονται. Το Spotify θα παρέχει συνδρομές στο χώρο εργασίας για υπαλλήλους που επιλέγουν να εργαστούν εξ αποστάσεως αλλά εξακολουθούν να θέλουν έναν ειδικό χώρο εργασίας.

«Ως μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειας μας για ένα δυναμικό και μεταβαλλόμενο χώρο εργασίας, επανεξετάζουμε τους χώρους γραφείων μας σε όλο τον κόσμο για αυξημένη βιωσιμότητα, ευελιξία και ευεξία για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι υπάλληλοί μας, ανεξάρτητα από τις ικανότητες τους ή την κατάσταση, μπορούν να εργαστούν άνετα και αποτελεσματικά» είπε η εταιρεία σε μια ανάρτηση σε μπλογκ. «Ο απώτερος στόχος της νέας σχεδιαστικής προσέγγισης είναι να διασφαλίσουμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ένα μέρος όπου μπορούν να συγκεντρωθούν, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν - είτε πρόκειται για ένα γραφείο, μια αίθουσα συνεδριάσεων είτε σε χώρους καφέ.»

Ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών έχει αρχίσει να θεωρεί την εργασία εξ αποστάσεως μια πιο μόνιμη επιλογή λόγω της πανδημίας. Η Salesforce ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι θα επιτρέπει στους υπαλλήλους να επιλέξουν αν θέλουν να γυρίσουν ξανά στο γραφείο, λέγοντας «η εργάσιμη μέρα 9 με 5 έχει πεθάνει». Το Twitter και το Square έχουν επιτρέψει στους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι «για πάντα», ενώ η Microsoft είπε ότι οι εργαζόμενοι θα έχουν περισσότερη ευελιξία να εργάζονται από το σπίτι.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:29 - 16 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.