ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυρίαρχος στην παγκόσμια τεχνολογία θέλει να γίνει ο Mark Zuckerberg!

15:55 - 01 Ιουν 2021 | Τεχνολογία
Κυρίαρχος στην παγκόσμια τεχνολογία θέλει να γίνει ο Mark Zuckerberg!
Με σημερινό (1/6) ενημερωτικό της δελτίο, η VivaTech που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένας ισχυρός καταλύτης για μετασχηματισμό επιχειρήσεων, ανάπτυξη εκκίνησης και καινοτομία για το κοινό καλό, πληροφορεί ότι ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, επιστρέφει στην Viva Technology την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, για μια σε βάθος συζήτηση για την καινοτομία και την τεχνολογία.

Όπως αναφέρεται, ο Mark Zuckerberg θα έχει μια ζωντανή εικονική συζήτηση με τον Maurice Lévy, πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου του Publicis Groupe και συνιδρυτή της Viva Technology.

Ο Mark Zuckerberg έχει μετατρέψει το Facebook, σε μια εικονική εταιρεία τεχνολογίας, εξουσιοδοτώντας περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο να συνδέσουν, να οικοδομήσουν κοινότητες και να αναπτύξουν επιχειρήσεις.

Η VivaTech με χαρά καλωσορίζει τον Mark πίσω φέτος για να μιλήσει σε ένα διεθνές κοινό που μοιράζεται το πάθος του για καινοτομία, επιβεβαιώνοντας τη διεθνή διάσταση της τεχνολογίας Viva και την πρωταρχική της θέση στην παγκόσμια τεχνολογία.

Σε μόλις τέσσερα χρόνια, η VivaTech έχει γίνει η μεγαλύτερη εκδήλωση εκκίνησης και τεχνολογίας στην Ευρώπη και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένας ισχυρός καταλύτης για μετασχηματισμό επιχειρήσεων, ανάπτυξη εκκίνησης και καινοτομία για το κοινό καλό.

Κάθε χρόνο, η VivaTech συγκεντρώνει στο Παρίσι τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ηγέτες, νεοσύστατες επιχειρήσεις, επενδυτές, ερευνητές και στοχαστές για μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την έμπνευση, τη δικτύωση και μια βιτρίνα για καινοτομία.

Από το 2021, το VivaTech θα εμπλουτιστεί με μια ψηφιακή πλατφόρμα που θα φέρει σε επαφή μια ακόμη μεγαλύτερη κοινότητα καινοτόμων.

Το 2019, η VivaTech είχε ήδη προσεγγίσει 231 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και είχε συγκεντρώσει 124.000 επισκέπτες επιτόπου, μεταξύ των οποίων περισσότερες από 13.000 νεοσύστατες επιχειρήσεις, 3.000 επιχειρηματίες και 2.500 δημοσιογράφοι από 124 χώρες. Η 5η έκδοση του VivaTech θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Ιουνίου 2021.

Νίκος Ρούσσης – Στρασβούργο

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.