ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ρονάλντο «μίδας» του Instagram- 1,6 εκατ. δολάρια η ανάρτηση

19:30 - 06 Ιουλ 2021 | Τεχνολογία
Ο Ρονάλντο «μίδας» του Instagram- 1,6 εκατ. δολάρια η ανάρτηση
O Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στην κορυφή της λίστας του Instagram με τους χρήστες που χρεώνουν τα μεγαλύτερα ποσά για τις αναρτήσεις του Instagram. Ο ποδοσφαιριστής, χρεώνει μέχρι και $1.6 εκατομμύρια για μία ανάρτηση του στα social media στην οποία προωθεί προϊόντα.

Ο Ρονάλντο είναι ο βασιλιάς των influencer σε μία λίστα που συμπεριλαμβάνει τον ηθοποιό Dwayne “The Rock” Johnson και την τραγουδίστρια Ariana Grande.

Είναι η πρώτη φορά που ο ποδοσφαιριστής κατακτά την πρώτη θέση στις ετήσιες κατατάξεις, στις οποίες συνήθως κυριαρχούν διασημότητες από reality shows, από τον κινηματογράφο και την μουσική.

Το ποσό που χρεώνει ο Ρονάλντο για κάθε ανάρτηση ανέβηκε σημαντικά από πέρυσι, ενώ έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το 2019 που ήταν τότε στην τρίτη θέση.

Ο ποδοσφαιριστής εκτιμάται ότι βγάζει $40 εκατομμύρια κάθε χρόνο από το Instagram, που είναι παραπάνω από τα έσοδα του από τη Juventus.

Ο Ρονάλντο είναι ο χρήστης με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram με πάνω από 300 εκατομμύρια, αφού προστέθηκαν πάνω από 125 εκατομμύρια ακόλουθοι από τις αρχές του 2020.

Οι μάρκες που προωθεί ο Ρονάλντο στο Instagram συμπεριλαμβάνουν την εταιρεία περιποίησης μαλλιών Clear.

Αν προσθέσουμε τους ακόλουθους του Ρονάλντο στο Instagram, το Facebook και το Twitter, τότε ο αριθμός τους ανέρχεται στους 550 εκατομμύριους.

“Με το Euro που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα και κάποιες αμφιλεγόμενες κινήσεις μάρκετινγκ τις τελευταίες εβδομάδες, η παρουσία του Ρονάλντο έχει εκτιναχθεί”, είπε ο Mike Bandar, ο οποίος δημιουργεί αυτή την λίστα του Instagram. Πρόσθεσε, επίσης, ότι πριν μία εβδομάδα μας επιβεβαίωσε ότι είναι ο βασιλιάς του Instagram αφού έγινε ο χρήστης με τους περισσότερους ακολούθους.

Η λίστα με τους 10 πρώτους περιλαμβάνει μόνο άλλον ένα αθλητή, τον Lionel Messi, στο νούμερο 7.

Οι έξι από τους δέκα με τα υψηλότερα κέρδη είναι γυναίκες, ανάμεσα τους οι Κιμ Καρντάσιαν, η Μπιγιονσέ, η Αριάνα Γκράντε και η Σελένα Γκόμεζ.

Το ποσό που χρεώνουν για κάθε ανάρτηση έχει ανέβει αρκετά από πέρυσι λόγω της μεγαλύτερης χρήσης του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η χρέωση του “The Rock” ανέβηκε κατά $500.000 ενώ της Κιμ Καρντάσιαν κατά $560.000.

Ο Bandar είπε ότι το Instagram είναι από τις λίγες εταιρείες που δεν επηρεάστηκαν αρνητικά από την πανδημία. Εφόσον η συγκεκριμένη πλατφόρμα χρησιμοποιείται πιο πολύ από ποτέ, είναι λογικό οι αναρτήσεις των διασημοτήτων να γίνονται πιο πολύτιμες και ακριβοπληρωμένες.

Η λίστα των Top 10 πιο ακριβοπληρωμένων χρηστών του Instagram για το 2021 είναι:

  1. Κριστιάνο Ρονάλντο - 1,6 εκατ. δολάρια ανά ανάρτηση
  2. Ντουέιν Τζόνσον - 1,52 εκατ. δολάρια
  3. Αριάνα Γκράντε - 1,51 εκατ. δολάρια
  4. Κάιλι Τζένερ - 1,49 εκατ. δολάρια
  5. Σελένα Γκόμεζ - 1,46 εκατ. δολάρια
  6. Κιμ Καρντάσιαν - 1,41 εκατ. δολάρια
  7. Λιονέλ Μέσι - 1,16 εκατ. δολάρια
  8. Μπιγιονσέ - 1,14 εκατ. δολάρια
  9. Τζάστιν Μπίμπερ - 1,1 εκατ. δολάρια
  10. Κένταλ Τζένερ - 1,05 εκατ. δολάρια
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.