ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ebury ανάμεσα στις 15 καλύτερες fintech της Ευρώπης για εργασία

13:48 - 09 Σεπ 2021 | Τεχνολογία
Η Ebury, εταιρεία fintech που ειδικεύεται στις διεθνείς πληρωμές και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, αναδείχτηκε ως μία από τις 15 καλύτερες ευρωπαϊκές fintech για εργασία το 2021.

Η επιλογή έγινε σύμφωνα με τις απαντήσεις των επαγγελματιών που εργάζονται σε εταιρείες που ανήκουν σε αυτό το καινοτόμο τμήμα της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 η Ebury διαθέτει γραφείο στην Αθήνα.

Η έρευνα που διεξήχθη από το βρετανικό οικονομικό περιοδικό Altfi και την πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας Glassdoor πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους 24 μήνες σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία και Ισπανία) και περιελάμβανε απαντήσεις από νυν και πρώην υπαλλήλους εταιρειών fintech που λειτουργούν εκεί. Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τις εταιρείες τους σε κλίμακα από το 0 έως το 5, από "Πολύ δυσαρεστημένοι" έως "Πολύ ικανοποιημένοι". Με τελικό αποτέλεσμα 4,3 η Ebury κατατάχτηκε στις 15 προτιμώμενες ευρωπαϊκές fintech για εργασία.

Η HR Business Partner για την Νότιο Ευρώπη και την Αμερική Isabel Moreno δήλωσε: «Από την ίδρυσή της, η Ebury είναι αφοσιωμένη σε ένα νέο, πολυπολιτισμικό μοντέλο εργασίας, που εμπλουτίζει την κουλτούρα της εταιρείας και δίνει κίνητρα στους ίδιους τους εργαζόμενους. Σε κάποια από τα κέντρα μας, όπως συμβαίνει στη Μάλαγα όπου βρίσκεται ένας από τους σημαντικότερους τεχνολογικούς κόμβους μας, υπάρχουν εργαζόμενοι από 30 εθνικότητες από πέντε ηπείρους. Έτσι, στον χώρο, ακούγονται περισσότερες από 15 διαφορετικές γλώσσες, με γλώσσες εργασίας τα αγγλικά και τα ισπανικά. Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων και το γεγονός ότι οι ίδιοι μάς έχουν κατατάξει ως μία από τις δεκαπέντε καλύτερες ευρωπαϊκές fintech για εργασία, αποτελεί όχι απλώς μια μεγάλη ικανοποίηση αλλά και μια πρόκληση που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να φροντίζουμε το εργασιακό περιβάλλον, ώστε να ανταποκρίνεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προσδοκίες των εργαζομένων μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.