ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Microsoft:Δωρεάν παγωτό και NFTs για την κυκλοφορία των Windows 11

08:05 - 14 Οκτ 2021 | Τεχνολογία
Microsoft:Δωρεάν παγωτό και NFTs για την κυκλοφορία των Windows 11
Τα Windows 11 της Microsoft κυκλοφόρησα την περασμένη εβδομάδα, με τον τεχνολογικό γίγαντα να χρησιμοποιεί δύο διαφημίσεις για να εκτοξεύσει την αναγνωρισιμότητα της εκδήλωσης.

Η Microsoft συνεργάστηκε με το “Mikey Likes it”  στην Νέα Υόρκη για να προσφέρει δωρεάν παγωτό. Η γεύση «Bloomberry», η οποία μοιάζει με το προεπιλεγμένο φόντο για το Windows 11, ήταν η γεύση που μοιράστηκε δωρεάν.

Η Microsoft διοργάνωσε, επίσης, μία ψηφιακή εκδήλωση που την ονόμασε «6D musical experience». Όσοι παραβρεθήκαν στην ψηφιακή εκδήλωση μπορούσαν να πάρουν μία Windows 11 μη-ανταλλάξιμη μάρκα (NFT). Πρόκειται για τη νέα... τρέλα που περιγράψαμε σε προηγούμενο άρθρο.

Η Microsoft περιέγραψε το NFT ως “μία ξεχωριστή κρυπτο-μάρκα που θα υπάρχει στο πορτοφόλι σου και θα ξεκλειδώσει πολύτιμες εμπειρίες και βραβεία”.

Η τεχνολογική εταιρεία διαφήμισε την εκδήλωση και στις διαφημιστικές πινακίδες στην Times Square, καθώς συνηθίζει να επιλέγει την Νέα Υόρκη για να κυκλοφορήσει τα προϊόντα της. Αφού δεν έκανε μία μεγάλη εκδήλωση με φυσική παρουσία κόσμου, τα δωρεάν παγωτά, τα NFTs και οι μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες τραβήξαν τα βλέμματα του κόσμου και έγινε γνωστή η κυκλοφορία του νέου λογισμικού.

Η Microsoft ανακοίνωσε το Windows 11 τον Ιούνιο, το οποίο αποτελεί μία αναβάθμιση του Windows 10 το οποίο κυκλοφόρησε το 2015.

Η αναβάθμιση είναι δωρεάν για όσες συσκευές έχουν το Windows 10.

Λόγω της εξαετίας που πέρασε από την κυκλοφορία του Windows 10, υπάρχουν σημαντικές διαφορές και βελτιώσεις στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.