ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες συνεργασίες «εγκαινιάζουν» η Specisoft και η A.I Soft

16:36 - 27 Οκτ 2021 | Τεχνολογία
Νέες συνεργασίες «εγκαινιάζουν» η Specisoft και η A.I Soft
Η εταιρία εξειδικευμένου λογισμικού Specisoft και η εταιρία A.I Soft που ασχολείται με το λογισμικό Τεχνητής νοημοσύνης συμμετείχαν με ιδιαίτερη επιτυχία στην Έκθεση BEYOND 4.0 στη Θεσσαλονίκη, από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, που ανέδειξε σύγχρονες εταιρίες τεχνολογίας και καινοτομιών.

Ειδικότερα, στο κοινό περίπτερο των δυο εταιριών, στη διοίκηση των οποίων βρίσκεται ο Θεοκλής Βασιλειάδης, οι επισκέπτες έδειξαν σημαντικό ενδιαφέρον για τα νέα λογισμικά προγράμματα της Specisoft,  ενώ ιδιαίτερα αποτελεσματικές ήταν οι επαφές με φορείς για διευρυμένες συνεργασίες. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Specisoft, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του συλλόγου Οικονομολόγων, Γιάννη Κεχαγιά, και συμφώνησαν για τη διενέργεια ενός σεμιναρίου σχετικά με θέματα ανώτατης διοίκησης των επιχειρήσεων, με υλικό και λογισμικό από την Specisoft, ως έναυσμα της επερχόμενης ευρύτερης συνεργασίας τους. Παράλληλα, υπήρξε επαφή με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας Business Mentality, Αίντα Νίκα, και ορίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας σε θέματα επιχειρηματικότητας σε προγράμματα από ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης κ.α. Η έκθεση δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για μια ακόμα συνεργασία της Specisoft με την εταιρία ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ Α.Ε., που αποφασίστηκε η υποβολή προτάσεων κοινού ενδιαφέροντος, ενώ έγιναν επιπλέον συναντήσεις με εκπροσώπους της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και άλλων φορέων εστιάζοντας σε ειδικά κατά περίπτωση θέματα.

Με την ίδια επιτυχία συνοδεύτηκε και η παρουσία της Α.Ι. SOFT στην Έκθεση καθώς ο τομέας της Τεχνητής Νοημοσύνης καλπάζει και πρωταγωνιστεί όλο και πιο έντονα προδιαγράφοντας ανοδική πορεία για τις εταιρίες του κλάδου. Η Α.Ι. Soft πραγματοποιεί πλήθος συνεργασιών ενώ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες δικτύωσης που παρουσιάστηκαν στη BEYOND 4.0, επιβεβαιώνοντας το δυναμικό της αποτύπωμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.