ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Microsoft: Νέες προσθήκες στην οικογένεια του Surface

13:08 - 25 Φεβ 2022 | Τεχνολογία
Microsoft: Νέες προσθήκες στην οικογένεια του Surface
To Surface Pro 8 και το Surface Laptop Studio είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο portfolio του Surface. Τα νέα προϊόντα αξιοποιούν στο έπακρο τις εφαρμογές Microsoft 365, ενώ προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαθέτοντας Windows 11, αλλά και επιπλέον δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά. Είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά υλικά, σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ διατηρούν μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Οι νέες συσκευές είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν απρόσκοπτα για να καλύψουν τις φυσικές ανθρώπινες απαιτήσεις των χρηστών, αλλά και να ανταποκρίνονται στις ειδικές προσδοκίες συναδέλφων, φίλων και συγγενών με αναπηρία.

Νέο Surface Pro 8

Η τελευταία έκδοση της εμβληματικής «δύο σε μία» συσκευής, αποτελεί τη μεγαλύτερη εξέλιξη στην ιστορία της Σειράς. Το Surface Pro είναι περισσότερες από δύο φορές ταχύτερο από το Pro 7, χάρη στον επεξεργαστή 11ης γενιάς Intel® Core™ που διαθέτει, ο οποίος «τρέχει» στην Evo™ platform.

Με τη νέα, από άκρη σε άκρη οθόνη PixelSense™ και ρυθμό ανανέωσης ως 120Hz, το Surface Pro 8 σε συνδυασμό με το νέο Surface Slim Pen 2 προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία γραφής. Το Dolby®  Vision™και η τεχνολογία Adaptive Color παρέχουν καλύτερη προβολή φωτογραφιών και video, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τα μάτια από την υπερέκθεση και την κούραση που μπορεί να προκαλέσει η εργασία μπροστά σε ηλεκτρονική συσκευή. Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη οθόνη που δημιούργησε ποτέ η Microsoft.  

To Surface Pro 8 είναι το ιδανικό εργαλείο για όσους εργάζονται από το σπίτι σε υβριδικές συνθήκες εργασίας ή δουλεύουν με πελάτες, απομακρυσμένα. Ο χρήστης μπορεί να συμμετάσχει σε ένα meeting του Microsoft Teams μέσα από «μπροστινή» κάμερα 10MP ή μέσω της κάμερας που βρίσκεται στην πίσω όψη της συσκευής, με δυνατότητα ανάλυσης 4K. Την καθαρή ακουστική και την εξαιρετική ποιότητα ήχου εγγυάται το Dolby® Atmos™. Και με 16 ώρες μέγιστη διάρκεια μπαταρίας, μπορεί κάνεις να εργαστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς διακοπή για φόρτιση. 

Surface Laptop Studio

Το Surface Laptop Studio, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε εργασία, είναι αποτέλεσμα πολλών ετών καινοτομίας και συνεχίζει τις καλύτερες παραδόσεις του Surface, σε ότι αφορά στη νέα και εξαιρετικά ανθεκτική ανάκλιση Dynamic Woven Hinge, την οθόνη αφής 14.4-ιντσών PixelSense™ και το ισχυρό hardware. Πρόκειται για ένα ιδανικό εργαλείο για προγραμματιστές, επαγγελματίες γραφίστες ή μηχανικούς που δουλεύουν με τρισδιάστατα μοντέλα, γιατί συνδυάζει laptop και δημιουργικό studio σε μία συσκευή. Εκτός από τον ανθεκτικό μηχανισμό ανάκλισης, το νέο Surface Laptop Studio είναι, συνολικά το πιο δυνατό Surface, μέχρι σήμερα. Την απόδοσή του, που κόβει την ανάσα, εγγυάται ο επεξεργαστής 11ης γενιάς Intel® Core™. Συνδυάζοντας τη νέα οθόνη PixelSense™, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και το Surface Slim Pen 2, το laptop προσφέρει την ίδια εξαιρετική εμπειρία γραφής με το Surface Pro 8.

Surface Slim Pen 2 

Με τις νέες συσκευές, το Surface Slim Pen 2 είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση και στην εργασία, αφού λειτουργεί σχεδόν ως πραγματικό στυλό. Χάρη στις οθόνες υψηλότερου ρυθμού ανανέωσης, το Surface Slim Pen 2 γλιστράει απαλά πάνω στην οθόνη, η οποία γίνεται τελικά αισθητή σαν ένα φύλλο χαρτί. Το Surface Pro 8 και το Surface Laptop Studio διαθέτουν επίσης τον επεξεργαστή Microsoft G6 που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτήν τη χρήση. Το Surface Slim Pen 2 παρέχει απτική ανάδραση στον χρήστη χάρη σε έναν μικρό απτικό κινητήρα στο εσωτερικό του. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα surface.com/business. Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το Surface Pro 8 και το Surface Laptop Studio μέσω εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της Surface. 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.