ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Rihanna έκανε αίτηση για να πουλάει προϊόντα στο metaverse

09:19 - 18 Μαρ 2022 | Τεχνολογία
H Rihanna έκανε αίτηση για να πουλάει προϊόντα στο metaverse
Αποφασισμένη να κατακτήσει και το metaverse είναι η Rihanna, καθώς, όπως έγινε γνωστό, έχει κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να μπορεί να πουλάει τα προϊόντα της και εκεί.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας φιλοδοξεί να προσφέρει τα καλλυντικά και τα προϊόντα της εταιρείας της σε «εικονική» μορφή στο metaverse.

Με αυτόν τον τρόπο θέλει να ακολουθήσει τα βήματα πολλών διασημοτήτων και αναγνωρισμένων επωνυμιών στον κόσμο της μόδας, όπως η L'Oréal και η Victoria's Secret.

Εκτός από την τεράστια επιτυχία της στη μουσική βιομηχανία, η Rihanna έχει δημιουργήσει και μια εταιρεία μόδας, τη FENTY, που έχει επιτύχει χρηματιστηριακή αξία πάνω από 570 εκατομμύρια δολάρια σε 4 χρόνια.

Το ερώτημα είναι σε ποια πλατφόρμα θα επενδύσει. Παρόλο που δεν έχει αποκαλύψει πολλά, θα μπορούσε να υποτεθεί ότι μια από τις πιο ελκυστικές επιλογές για τους καλλιτέχνες για να μπουν στο metaverse είναι η Decentraland, καθώς εκεί έχουν λάβει χώρα κάθε είδους εκδηλώσεις, τόσο μουσικές όσο και αθλητικές.

Πράγματι, τον Μάρτιο, η πρώτη εβδομάδα μόδας σε όλο το Web 3.0 θα πραγματοποιηθεί στην Decentraland.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανές παρουσιάσεις στην πασαρέλα και να αγοράζουν τα προϊόντα και τα αξεσουάρ που εκτίθενται για να ντύνουν τα avatar τους.

Άλλες μεγάλες μάρκες όπως η Nike, η Adidas, η Reebok και η Puma έχουν επίσης επενδύσει στο metaverse.

Προσελκύει τους celebrities

Επί του παρόντος, πολλές διασημότητες έχουν μπει στο metaverse είτε στο Sandbox είτε στο Decentraland, αναζητώντας έναν νέο τρόπο για να προβάλλουν τη μουσική ή τα προϊόντα τους σε άτομα που δεν μπορούν να τους παρακολουθήσουν ζωντανά σε μαγαζιά ή στις συναυλίες τους ή που απλώς προτιμούν να τα απολαμβάνουν από την άνεση του σπιτιού τους.

Για παράδειγμα, την περασμένη Τρίτη (15/3), η ηθοποιός και DJ Paris Hilton ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το The Sandbox κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συναυλίας DJ κατά τη διάρκεια του South by Southwest Film Festival (SXSW) και... εκτόξευσε το SAND κατά περισσότερο από 8%.

Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Rihanna, η Paris Hilton ή ο Snoop Dogg συνεχίζουν να εισέρχονται στο metaverse, αυτές οι πλατφόρμες μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται για να προσφέρουν ακόμα περισσότερες και καλύτερες καθηλωτικές εμπειρίες στους χρήστες τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.