ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγές στο WhatsApp: «Μυστικές» οι αποχωρήσεις από ομαδικές συνομιλίες

08:02 - 10 Αυγ 2022 | Τεχνολογία
Αλλαγές στο WhatsApp: «Μυστικές» οι αποχωρήσεις από ομαδικές συνομιλίες
Το WhatsApp λανσάρει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να αποχωρούν από ομαδικές συνομιλίες χωρίς να ειδοποιούν άλλους για την έξοδό τους.

Επί του παρόντος, η αποχώρηση από μια ομαδική συνομιλία WhatsApp μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθώς όλοι στη συνομιλία ενημερώνονται όταν φεύγετε. Σε μεγαλύτερες ομάδες, μπορεί επίσης να είναι ενοχλητικό.

Σύντομα, αντί να ειδοποιούνται όλοι στην ομάδα όταν κάποιος αποχωρεί, θα ενημερώνονται μόνο οι διαχειριστές. Η λειτουργία θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες του WhatsApp αυτόν τον μήνα.

Αποτελεί μέρος μέτρων που λαμβάνει η πλατφόρμα κρυπτογραφημένων μηνυμάτων σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το απόρρητο. Ένα άλλο εργαλείο που ανακοινώθηκε από την εταιρεία θα επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν την παρουσία τους, ώστε οι άλλοι να μην μπορούν να δουν ότι είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Το WhatsApp δοκιμάζει επίσης μια ρύθμιση που εμποδίζει τις επαφές να τραβούν στιγμιότυπα οθόνης μηνυμάτων

Σε μια ανάρτηση στο Facebook την Τρίτη, ο Mark Zuckerberg, Διευθύνων Σύμβουλος της Meta που κατέχει το WhatsApp, είπε ότι «θα συνεχίσει να χτίζει νέους τρόπους για να προστατεύει τα μηνύματά σας και να τα διατηρεί τόσο ιδιωτικά και ασφαλή όσο οι συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.