ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μασκ: Υπόσχεται ένα «εναλλακτικό» smartphone, εάν Apple-Google μπλοκάρουν το Twitter Κύριο

20:41 - 26 Νοε 2022 | Τεχνολογία
Μασκ: Υπόσχεται ένα «εναλλακτικό» smartphone, εάν Apple-Google μπλοκάρουν το Twitter
Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ σκέφτεται να δημιουργήσει ένα «εναλλακτικό» smartphone σε περίπτωση που οι τεχνολογικοί κολοσσοί Apple και Google αφαιρέσουν το Twitter από το app store τους.

«Ελπίζω να μην φτάσουμε εκεί, αλλά, ναι, εάν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα φτιάξω ένα εναλλακτικό κινητό» σημείωσε ο ίδιος, απαντώντας σε tweet της ακροδεξιάς σχολιάστριας Λιζ Γουίλερ.

liz whee

Μεταξύ των πιθανών ονομάτων που ακούγονται για το κινητό αυτό, είναι το «ePhone», «Trolophone» ή «SpacePhone», σύμφωνα με την Huffingtonpost.com.

Ωστόσο, το εάν ο ιδιοκτήτης του Twitter θα αποφασίσει να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου του εξαρτάται μόνο από τις εξελίξεις στη σχέση της εταιρείας με Apple και Google το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη, ο δισεκατομμυριούχος, που απέκτησε το 100% της πλατφόρμας έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έχει καταγγέλλει τις χρεώσεις των τεχνολογικών γιγάντων.

Η απόφασή του να δώσει «γενική αμνηστία» στους λογαριασμούς που είναι σε αναστολή, μεταξύ των οποίων και πολλές ακροδεξιές φωνές, έχουν εγείρει ανησυχίες για το μέλλον του Twitter.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:42 - 26 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.