ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Twitter Blue: Επιστρέφει η συνδρομητική υπηρεσία- Ακριβότερη για χρήστες Apple Κύριο

16:06 - 11 Δεκ 2022 | Τεχνολογία
Twitter Blue: Επιστρέφει η συνδρομητική υπηρεσία- Ακριβότερη για χρήστες Apple
Η Twitter Inc θα κυκλοφορήσει εκ νέου μια ανανεωμένη έκδοση της συνδρομητικής της υπηρεσίας Twitter Blue τη Δευτέρα (12/12) σε υψηλότερη τιμή για τους χρήστες της Apple, ανακοίνωσε η εταιρεία σε tweet το Σάββατο.

Όπως είπε, οι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν στην ανανεωμένη υπηρεσία που θα επιτρέπει στους συνδρομητές να επεξεργάζονται tweets, να ανεβάζουν βίντεο 1080p και να λαμβάνουν τη γνωστή πια μπλε ένδειξη επαλήθευσης του λογαριασμού τους, με 8 δολάρια το μήνα μέσω του Διαδικτύου, αλλά με 11 δολάρια το μήνα μέσω του Apple iOS.

Το Twitter δεν εξήγησε γιατί οι χρήστες της Apple χρεώνονταν περισσότερο από άλλους, αλλά υπήρξαν αναφορές στα μέσα ενημέρωσης ότι η εταιρεία αναζητούσε τρόπους αντιστάθμισης των τελών που χρεώνονταν στο App Store.

Το Twitter είχε λανσάρει αρχικά το Twitter Blue στις αρχές Νοεμβρίου πριν το σταματήσει όταν «ξεφύτρωσαν» ψεύτικοι λογαριασμοί. Στη συνέχεια, ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει ξανά στις 29 Νοεμβρίου, αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Ο Έλον Μασκ, σε μια σειρά από tweets τον περασμένο μήνα, απαριθμούσε διάφορα παράπονα που είχε από την Apple, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής 30% που χρεώνει ο κατασκευαστής iPhone στους προγραμματιστές λογισμικού για αγορές εντός εφαρμογής.

Στη συνέχεια είχε κατηγορήσει την Apple ότι απείλησε να αποκλείσει το Twitter από το κατάστημα εφαρμογών της και είπε επίσης ότι ο τεχνολογικός κολοσσός είχε σταματήσει να διαφημίζεται στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, έπειτα από συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Τιμ Κουκ, έγραψε στο Twitter ότι η παρεξήγηση σχετικά με την κατάργηση του Twitter από το app store της Apple επιλύθηκε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.