ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

OpenAI: Έρχεται μηνιαία συνδρομή $20 για το ChatGPT

10:44 - 02 Φεβ 2023 | Τεχνολογία
OpenAI: Έρχεται μηνιαία συνδρομή $20 για το ChatGPT
Η αμερικανική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης OpenAI, η οποία έχει αναπτύξει το δημοφιλές εργαλείο ChatGPT, ανακοίνωσε ότι ξεκινά πιλοτικά να παρέχει τις υπηρεσίες του chatbot με μηνιαία συνδρομή 20 δολαρίων.

Σε πρώτη φάση, οι Αμερικανικοί συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα του ChatGTP ακόμη και στη διάρκεια των περιόδων αιχμής, ταχύτερους χρόνους απόκρισης από το λογισμικό και κατά προτεραιότητα πρόσβαση σε νέες δυνατότητες και βελτιώσεις του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ελεύθερη έκδοση θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη και η εταιρεία εξήγησε ότι ελπίζει τα έσοδα από τις συνδρομές να υποστηρίζουν την ανοικτή πρόσβαση στο σύστημα της, καθώς σήμερα κάθε φορά που το chatbot χρησιμοποιείται, αυτό συνεπάγεται ένα μικρό κόστος για την εταιρεία.

Το ChatGTP κυκλοφόρησε στα τέλη Νοεμβρίου και από τότε έχει ταρακουνήσει το διαδικτυακό περιβάλλον. Ουσιαστικά, το πειραματικό διαδικτυακό εργαλείο μπορεί να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις, να γράψει κείμενα, να γράψει ποιήματα και τραγούδια κ.α.

Η μίμηση της ανθρώπινης συνομιλίας πυροδότησε εικασίες σχετικά με τις δυνατότητές του να υποκαταστήσει τους επαγγελματίες συγγραφείς και ακόμη και να απειλήσει τη βασική επιχείρηση αναζήτησης της Google. Πίσω από αυτό βρίσκεται ο Sam Altman ο οποίος κερδίζει χρήματα χρεώνοντας τους προγραμματιστές για άδεια χρήσης της τεχνολογίας του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.