ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΕΛ: Επιστρέφει το Κεντέρης μετά τις επισκευές

21:27 - 25 Ιουλ 2006 | Ναυτιλία
Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να αφιχθεί το πλοίο της NEL Lines «Αίολος Κεντέρης», μετά από επιτυχή αντικατάσταση των κύριων μηχανών του στα Ναυπηγεία Ficantieri της Ιταλίας.

Αρχικά, η προγραμματισμένη άφιξη του πλοίου στον Πειραιά ήταν για την Τετάρτη 26/07/2006. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ολιγόωρη αυτή καθυστέρηση οφείλεται στις τελικές ρυθμίσεις των μηχανών και στις αυξημένες ώρες δοκιμών που απαιτήθηκαν από τους κατασκευαστές των μηχανών.

Στην ίδια ανακοίνωση, η ΝΕΛ επισημαίνει ότι για τους 298 επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν από Πειραιά προς Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη στις 28 Ιουλίου στις 8:30 π.μ., το δρομολόγιο θα εκτελεστεί την ίδια ώρα, αλλά με το πλοίο Ε/Γ – Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ.

Η εταιρεία, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την προτίμηση των επιβατών για την μετακίνηση τους με το Κεντέρης, προσφέρει την δωρεάν μετακίνηση τους στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Το Κεντέρης θα αναχωρήσει μετά το πέρας των επιθεωρήσεων από το λιμάνι του Πειραιά για το λιμάνι της Σαντορίνης, ώστε να εκτελέσει το δρομολόγιο από Σαντορίνη προς Νάξο, Πάρο και Πειραιά όπως έχει προγραμματιστεί.

Το επιβατικό κοινό μπορεί είτε να επικοινωνήσει στο 210 41 15 015 και στο 210 41 13 722 είτε να επισκεφθεί το κεντρικό πρακτορείο της NEL Lines στην ’στιγγος 2 & Ακτή Τζελέπη, Πειραιά (Πλατεία Καραϊσκάκη) από 6:00 π.μ. έως 11 μ.μ. για την διευθέτηση επιστροφής χρημάτων των εισιτηρίων του και την ταυτόχρονη παραλαβή των δωρεάν εισιτηρίων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.