ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries

10:36 - 28 Φεβ 2018 | Ναυτιλία
Απεργία πείνας ξεκίνησε ο ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries
Σε απεργία πείνας κατέφυγε ο πλοιοκτήτης της ακτοπλοϊκής εταιρείας Golden Star Ferries Γιώργος Στεφάνου, εντός του Υπουργείου Ναυτιλίας, διαμαρτυρόμενος για «επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία».

Η απεργία πείνας ξεκίνησε χθες, Τρίτη, με τον κ. Στεφάνου να παραμένει εντός του κτιρίου και συγκεκριμένα στον 5ο όροφο όπου είναι και τα γραφεία του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Στεφάνου, ο υπουργός Ναυτιλίας κωλυσιεργεί στο να εγκρίνει τα δρομολόγια του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Superferry της εταιρείας του στη γραμμή Ραφήνα – Ηράκλειο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο κ. Στεφάνου αναφέρει:

«Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries και βρίσκομαι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Στις 17:00 ώρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπουργείο διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries.

Σας γνωρίζω ότι ο υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ δρομολόγιο μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομική καταστροφή.

Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του».

Από την πλευρά του, συνεργάτες του υπουργού Ναυτιλίας ανέφεραν ότι ο κ. Κουρουμπλής θα είχε υπογράψει τα δρομολόγια, ωστόσο προέκυψαν δυο θέματα που έχουν να κάνουν με το λιμάνι της Σαντορίνης όπου θα προσεγγίζουν τα πλοία της εταιρείας και για λόγο αυτό ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε περιθώριο 2-3 ημερών για την υπογραφή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.