ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν Energean Oil & Gas και BP

12:26 - 07 Μαρ 2018 | Ναυτιλία
Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν Energean Oil & Gas και BP
Σε συμφωνία για την επέκταση της σύμβασης πώλησης του συνόλου της παραγωγής πετρελαίου από τον Πρίνο έως την 1η Νοεμβρίου 2025 προχώρησαν η Energean Oil & Gas με την BP.

Η επέκταση της σύμβασης διασφαλίζει την πώληση του παραγόμενου πετρελαίου από τον Πρίνο για τέσσερα ακόμη χρόνια στην BP, μια εξέλιξη που διασφαλίζει τις ταμειακές ροές της Energean.

Η Energean υλοποιεί ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα με στόχο την περαιτέρω αύξηση της παραγωγής από τα κοιτάσματα του Πρίνου και του Βόρειου Πρίνου, καθώς και με στόχο την ανάπτυξη του κοιτάσματος «Έψιλον».

Το νέο πρόγραμμα ύψους 180 εκατ. δολαρίων περιλαμβάνει τη διενέργεια έως 25 γεωτρήσεων και την τοποθέτηση δύο νέων εξεδρών ως το 2021.

Ο κ. Μαθιός Ρήγας, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Energean Oil & Gas, δήλωσε με αφορμή την επέκταση της σύμβασης: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την επέκταση της συμφωνίας μας με την BP, μιας σχέσης που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2013 και πλέον εξελίσσεται σε στρατηγική συνεργασία η οποία διασφαλίζει τις ταμειακές ροές από την παραγωγή μας στην Ελλάδα. Στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, η BP έχει ανελλιπώς παραλάβει φορτία της παραγωγής πετρελαίου του Πρίνου, την οποία και έχει καθιερώσει στις διεθνείς αγορές».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:50 - 07 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.