ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέκροψ: Κατασκευή δυο συγκροτημάτων κατοικιών

15:28 - 21 Ιουν 2006 | Ακίνητα
Μέσα στο 2006 θα ξεκινήσει η κατασκευή από την Κέκροψ δυο συγκροτημάτων κατοικιών στο Παλαιό Ψυχικό, σε ιδιόκτητα οικόπεδα, ύψους 2 εκατ. ευρώ.
Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων η διοίκηση της Κέκροψ, στη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης που συνήλθε σήμερα 21 Ιουνίου, όπου αποφασίστηκε η μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2005, οπότε η εταιρία παρουσίασε μετά φόρων κερδοφορία ύψους 140.000 ευρώ.

Σχετικά με τις δικαστικές διαμάχες της εταιρίας για την διεκδίκηση εκτάσεων στο Ψυχικό, με απόφαση του εφετείου Αθηνών κρίθηκε ότι η επικαρπία της έκτασης της Παλαιάς Αγοράς Ψυχικού ανήκει στην εταιρεία, η οποία πλέον προωθεί ενέργειες για να την επαναλειτουργήσει, ενώ παράλληλα θα προσφύγει στον Αρειο Πάγο για να διεκδικήσει την πλήρη κυριότητα του ακινήτου.

Επιπλέον αναμένεται ακόμη η έκδοση της απόφασης του ΣτΕ της αίτησης ακύρωσης της Κέκροψ κατά της πράξης αναδάσωσης 206 στρεμμάτων στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, εκ των οποίων 185 ανήκουν στην εταιρία.

Τέλος, η γενική συνέλευση ενέκρινε την εκλογή του κ. Γρηγορίου Λογοθέτη, ως νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της εταιρίας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ανδρέα Ησαΐα.

Επιπλέον, σε συνέχεια της από 22 Ιουνίου 2005 απόφασης της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας για την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 5% του συνόλου αυτών, για το χρονικό διάστημα 01 Αυγούστου 2005 έως 22 Ιουνίου 2006, από την Κέκροψ ανακοινώθηκε ότι δεν προέβη στην αγορά ιδίων μετοχών κατά το ως άνω χρονικό διάστημα.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.