ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βωβός: Θετική γνωμοδότηση από Σ.τ.Ε. για τη διπλή ανάπλαση και γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

13:58 - 12 Απρ 2013 | Ακίνητα
Δημοσιεύθηκε σήμερα από το Ε’ τμήμα του ΣτΕ η γνωμοδότηση επί του σχεδίου του Προεδρικού Διατάγματος που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του ν.3983/2011, για το «Πρόγραμμα Διπλής Ανάπλασης των περιοχών της Λεωφ. Αλεξάνδρας και του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων», η οποία είναι θετική στο σύνολό της.

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βωβός, η σημαντική αυτή εξέλιξη σφραγίζει, μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια εμπλοκής, τη συνέχιση των εργασιών και την ολοκλήρωση του ημιτελούς εμπορικού κέντρου, του μεγαλύτερου εν εξελίξει έργου της εταιρίας, στην περιοχή του Βοτανικού.

 

Ταυτόχρονα, ενδυναμώνει καθοριστικά το βαθμό βιωσιμότητας της εταιρίας, σε συνδυασμό και με την αίτηση υπαγωγής της στη διαδικασία εξυγίανσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99, η απόφαση της οποίας αναμένεται, ούτως ώστε να ανοίξει η διαδικασία συνδιαλλαγής με τους πιστωτές της και να μπορέσει να θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα λειτουργικής αναδιάρθρωσης που έχει εκπονήσει, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη της πλειοψηφίας των πιστωτών της.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:02 - 12 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.