ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κτηματολόγιο: Παράταση δηλώσεων ιδιοκτησίας σε 8 περιφέρειες της χώρας

10:47 - 02 Μαϊ 2019 | Ακίνητα
Κτηματολόγιο: Παράταση δηλώσεων ιδιοκτησίας σε 8 περιφέρειες της χώρας
Παρατείνεται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Ελληνικό Κτηματολόγιο σε οκτώ περιφερειακές ενότητες σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διορία για την υποβολή δηλώσεων παρατείνεται έως τις 12 Ιουνίου 2019. Πρόκειται για τις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας, Λασιθίου, Πιερίας, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας.

Όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Όσοι ιδιοκτήτες διαμένουν στην Αττική, μπορούν να επισκεφτούν το Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου (Λεωφόρος Βεϊκου 137 Γαλάτσι) καθημερινά 8 το πρωί με 16:00 και κάθε Τετάρτη από τις 8 μέχρι τις 20:00.

Εξαίρεση αποτελούν όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, οι οποίοι, θα εξυπηρετούνται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 24 στην Αθήνα.

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο έδωσε παράταση και για ιδιοκτήτες ακινήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά μόνο την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων κατά των προσωρινών κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινάκων. Η νέα προθεσμία που ορίστηκε είναι η Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.