ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BriQ:Η αξία των ακινήτων της θα ξεπεράσει τα €100 εκατ.

09:51 - 29 Νοε 2019 | Ακίνητα
BriQ:Η αξία των ακινήτων της θα ξεπεράσει τα €100 εκατ.
Μετά την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 50 εκατ. ευρώ, η αξία του χαρτοφυλακίου της Briq Properties αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται πως η αξία των ακινήτων της εταιρείας διαμορφώνεται σε περίπου 50 εκατ. ευρώ, ύστερα και από την ολοκλήρωση της αγοράς κτηρίου γραφείων στην οδό Αιόλου στην Αθήνα.

Όπως ανέφεραν χθες οι επικεφαλής της εταιρείας, σε συνάντηση με δημοσιογράφους, σε λιγότερο από δώδεκα μήνες, τα κεφάλαια από την ΑΜΚ θα διατεθούν για την απόκτηση νέων ακινήτων.

Τα χρήματα που θα κατευθυνθούν στην αγορά ακινήτων τοποθετούνται σε 43 εκατ. ευρώ, καθώς από τα καθαρά αντληθέντα κεφάλαια, ύψους 48,2 εκατ. ευρώ, αφαιρούνται 5,3 εκατ. ευρώ για αποπληρωμή τμήματος του υφιστάμενου δανεισμού και κάλυψη κεφαλαίου κίνησης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Briq Properties, Θεόδωρο Φέσσα, «γραφεία δεύτερης και τρίτης κατηγορίας πωλούνται σε συμφέρουσες τιμές, με το κλίμα στην οικονομία να έχει βελτιωθεί, γεγονός που λειτουργεί ευεργετικά για την αγορά ακινήτων. Η Briq Properties θέτει ως βασικά κριτήρια για την υλοποίηση επενδύσεων σε ακίνητα, την ύπαρξη καλών αποδόσεων, όπως και φερέγγυων μισθωτών».

Επιπλέον, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, ξεκίνησε η περίοδος άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης και προεγγραφής για την αύξηση η οποία λήγει στις 12 Δεκεμβρίου 2019. Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι είναι η Alpha Bank και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.