ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε την BriQ Properties

20:15 - 20 Δεκ 2019 | Ακίνητα
To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε την BriQ Properties
To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την εταιρεία BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Το παραδοσιακό καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών χτύπησαν ο κ. Θεόδωρος Φέσσας Πρόεδρος της BriQ Properties και η κα.  ́Αννα Αποστολίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας.

«Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. είναι η πρώτη που ολοκληρώθηκε μετά την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου το οποίο μεταξύ άλλων εξορθολόγησε το φορολογικό καθεστώς αποκαθιστώντας την ελκυστικότητα διεθνώς της κατηγορίας αυτών των συλλογικών επενδύσεων στον κλάδο του Real Estate» τόνισε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου κ. Σωκράτης Λαζαρίδης υπογραμμίζοντας παράλληλα την ιδιαίτερη και μοναδική μέχρι σήμερα βελτίωση της διασποράς της εταιρείας, στοιχείο που αναδεικνύει περαιτέρω τη δυναμική της.

Ο Πρόεδρος της BriQ Properties A.E.E.A.Π. κ. Θεόδωρος Φέσσας, αφού ευχαρίστησε τους Μετόχους, την Διοίκηση της Εταιρείας και τους αναδόχους, δήλωσε ότι η Εταιρεία μετά την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου πολλαπλασίασε τα μεγέθη της και μπαίνει δυνατή στον νέο χρόνο».

Με τη σειρά της, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties A.E.E.A.Π. κα. Άννα Αποστολίδου ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την συμμετοχή εγχώριων θεσμικών επενδυτών στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τόνισε την σημαντικότητα της επιτυχίας της αύξησης δεδομένου ότι καλύφθηκε πλήρως με ταυτόχρονη αύξηση της διασποράς της μετοχής.

MPKS9316

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.