ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικογένεια Κουτσολιούτσου: «Στο σφυρί» εξοχικό στο Μούρεσι

08:51 - 02 Αυγ 2021 | Ακίνητα
Οικογένεια Κουτσολιούτσου: «Στο σφυρί» εξοχικό στο Μούρεσι
Η «Αικατερίνη Αραπίδη του Kορνήλιου και της Mάρθας, σύζυγος του Δημ. Kουτσολιούτσου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η κα Κουτσολιούτσου στην έκθεση του πλειστηριασμού για το πηλιορείτικο σπίτι της, καθώς και ενός αγροτεμαχίου «αγριοκαστανωτού», είναι η οφειλέτρια κατά της οποίας στρέφεται η Intrum Hellas για λογαριασμό της PIRAEUS SNF DESIGNATED ACTIVITY COMPANY δικαιούχου ειδικής δικαιούχου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ.

Το εν λόγω ακίνητο είχε προγραμματιστεί να πλειστηριαστεί ηλεκτρονικά στις 30 Ιουνίου 2021 (σ.σ. μετά από αναβολή λόγω κορωνοϊού) ωστόσο λίγες μέρες πριν τη συγκεκριμένη ημερομηνία ο πλειστηριασμός μπήκε σε αναστολή και δεν έγινε. Σήμερα έχει επαναπρογραμματιστεί για τις 13 Οκτωβρίου 2021.

Συνολικά η ιδιοκτησία περιλαμβάνει οικόπεδο 2,3 στρεμμάτων όπου υπάρχουν πέντε ανεξάρτητοι κτιριακοί όγκοι και ειδικότερα: 1) ισόγειο κτίριο 1, επιφανείας κατά προσέγγιση 35,00 τ.μ., το οποίο θεωρείται ότι πρόκειται για βοηθητικό κτίσμα, 2) ισόγειο κτίριο 2, επιφανείας κατά προσέγγιση 40,00 τ.μ., το οποίο θεωρείται ότι πρόκειται για βοηθητικό κτίσμα, 3) ισόγειο κτίριο 3, επιφανείας κατά προσέγγιση 25,00 τ.μ., το οποίο θεωρείται ότι πρόκειται για κλειστή θέση στάθμευσης, 4) ισόγειο κτίριο 4, επιφανείας κατά προσέγγιση 25,00 τ.μ., το οποίο θεωρείται ότι πρόκειται για βοηθητικό κτίσμα, 5) διώροφη οικία κτίριο 5, επιφανείας κατά προσέγγιση 115,00 τ.μ. ανά επίπεδο.

Επίσης σε πλειστηριασμό βγαίνει και ένα αγροτεμάχιο «αγριοκαστανωτού», εκτάσεως τριών στρεμμάτων.

Η τιμή πρώτης προσφοράς για το σπίτι που πέρασε στην ιδιοκτησία της Καίτης Κουτσολιούτσου το 1978, έχει οριστεί στις 504.500 ευρώ, ενώ για το αγρόκτημα στις 75.000 ευρώ.

Η αναγκαστική κατάσχεση των ακινήτων έχει γίνει έναν χρόνο πριν, στις 30 Ιουνίου 2020.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του πλειστηριασμού, «τα ακίνητα αυτά πλειστηριάζονται ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα και ώρα, με διαφορετική τιμή 1ης προσφοράς και ιδιαίτερη για κάθε ακίνητο κατακύρωση. Οι υποψήφιοι πλειοδότες υποβάλλουν χωριστή προσφορά για κάθε ένα από τα πλειστηριαζόμενα ακίνητα, αφού δηλώσουν συμμετοχή στον πλειστηριασμό του ακινήτου που επιθυμούν να πλειοδοτήσουν».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.