ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αύξηση κεφαλαίου ύψους 78 εκατ. από Eurobank Properties

11:33 - 04 Σεπ 2007 | Ακίνητα
Την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών δι' εκδόσεως νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων αποφάσισε η γενική συνέλευση της Eurobank Properties.

Παράλληλα η Γ.Σ. ενέκρινε την αλλαγή του σκοπού της εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

Πιο αναλυτικά η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των ευρώ 77,958 εκατ. με καταβολή μετρητών δι' εκδόσεως 36,6 εκατ. νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας ευρώ 2,13 η κάθε μια  με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων με αναλογία 3 Νέες Μετοχές προς 2 παλαιές μετοχές.

Αναφορικά με την Τιμή Διάθεσης των Νέων Μετοχών, αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να την ορίσει εντός χρονικού διαστήματος 1 έτους από την ημερομηνία της παρούσης. Η Τιμή Διάθεσης αποφασίστηκε να δύνανται να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής των υφιστάμενων μετοχών της Εταιρείας κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης. Τέλος, η διαφορά μεταξύ της Τιμής Διάθεσης και της ονομαστικής αξίας των Νέων Μετοχών θα αχθεί σε πίστωση του λογαριασμού "Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον".

Οι Νέες Μετοχές που θα προκύψουν από την αποφασισθείσα αύξηση θα δικαιούνται μέρισμα από τα κέρδη της χρήσης 2007.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.