ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Blueground βλέπει αύξηση στη ζήτηση για επαγγελματικά ταξίδια

12:33 - 05 Απρ 2022 | Ακίνητα
Η Blueground βλέπει αύξηση στη ζήτηση για επαγγελματικά ταξίδια
Η Blueground, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του real estate και της τεχνολογίας (prop-tech), βλέπει σημαντική αύξηση στα επαγγελματικά ταξίδια και ενισχύει την υπηρεσία της ‘Blueground for Business’.

Η υπηρεσία που είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει λύσεις στις εταιρείες που θέλουν να διασφαλίσουν την ομαλή μετεγκατάσταση των υπαλλήλων τους από ένα μέρος σε άλλο, προσέθεσε 855 νέες εταιρείες στο πελατολόγιό της διεθνώς για το πρώτο τρίμηνο του έτους. 

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η υπηρεσία «Blueground for Business» εξυπηρετεί περισσότερους από 3.000 εταιρικούς πελάτες συμπεριλαμβανομένων  μια σειρά από εταιρείες του Fortune 500. Η υπηρεσία «Blueground for Business»  μέσω των ευέλικτων όρων που προσφέρει, υποστηρίζει την άψογη μετεγκατάσταση των υπαλλήλων τους και παράλληλα τις βοηθά να μειώσουν τα έξοδα για τα επαγγελματικά ταξίδια, προσφέροντας ειδικές  εταιρικές τιμές.  

Το 2021, η Blueground ξεπέρασε τα €126 εκατομμύρια σε έσοδα, εκ των οποίων το ένα τρίτο προήλθε από την υπηρεσία «Blueground for Business» – αύξηση 82% σε σχέση με το 2020. Σε έρευνα μάλιστα που διεξήγαγε πρόσφατα η Blueground στους πελάτες της υπηρεσίας «Blueground for Business», οι τάσεις για τα επαγγελματικά ταξίδια παγκοσμίως είναι ιδιαίτερα θετικές. 

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, περισσότερο από το 70% των ερωτηθέντων μετεγκαταστάθηκαν σε μία νέα πόλη τον τελευταίο χρόνο, ενώ το 47% εξ αυτών ήταν σε άλλη χώρα. Περισσότεροι μάλιστα από τους μισούς ερωτηθέντες δήλωσαν ότι θα ήταν ανοιχτοί στη μετεγκατάσταση σε ένα νέο μέρος για δουλειά εάν τους δοθεί η ευκαιρία, ενώ πάνω από το 60% σκοπεύει να μετεγκατασταθεί τουλάχιστον μία φορά τους επόμενους 12-18 μήνες. 

Ως απόρροια της τηλεργασίας, οι εργαζόμενοι πλέον είναι πιο επιλεκτικοί για το πώς και από πού θέλουν να εργαστούν. Από το 60% των ατόμων που σχεδιάζουν να μετεγκατασταθούν σε άλλο μέρος, το 32% ζήτησαν τη μετεγκατάσταση οι ίδιοι-ποσοστό μόλις 10% μικρότερο από εκείνους των οποίων τη μετεγκατάσταση ζήτησαν οι εργοδότες. Τα στοιχεία δείχνουν καθαρά μία αύξηση τόσο στην ευελιξία που επιδεικνύουν οι εταιρείες, όσο και στην επιθυμία των εργαζομένων για ταξίδια.

Για να ανταποκριθεί σε αυτήν την αυξανόμενη ζήτηση η Blueground  αυξάνει τα διαμερίσματα της σε στρατηγικές τοποθεσίες και επιχειρηματικούς κόμβους όπως το Βερολίνο, τη Ζυρίχη, η Βασιλεία, το Σαν Φρανσίσκο και το Ώστιν. Παράλληλα, προχωρά στον διπλασιασμό του μεγέθους της ομάδας που διαχειρίζεται την υπηρεσία «Blueground for Business» με αποκλειστικούς account managers, που βοηθούν και εξατομικεύουν τη διαμονή εταιρικών πελατών. Επιπλέον ενισχύει τα προγράμματα που προσφέρει η υπηρεσία «Blueground for Business» με αποτέλεσμα οι πελάτες της πλέον να απολαμβάνουν πλεονεκτήματα όπως:

  • Ειδικοί κωδικοί κράτησης, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να επιλέξουν οι ίδιοι τα διαμερίσματα που επιθυμούν και να κάνουν κράτηση

  • Προαγορά ειδών παντοπωλείου

  • Είδη και προϊόντα ειδικά για παιδιά και κατοικίδια

  • Εξατομικευμένα μαγειρικά σκεύη για όλες τις ανάγκες  

«Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά, ολιγοήμερα επαγγελματικά ταξίδια που δεν έχουν ακόμη ανακάμψει, βλέπουμε ότι η μετεγκατάσταση υπαλλήλων από ένα μέρος σε άλλο με μέση διάρκεια 30-60 μέρες, ανθίζει», δήλωσε η Aneesa Arshad, Co-Founder και Global Head της υπηρεσίας Blueground for Business. «Οι πελάτες μας αναζητούν την ομαλή και άψογη μετεγκατάσταση των υπαλλήλων τους σε νέες πόλεις και η εξατομικευμένη και συνεπής εμπειρία στέγασης που προσφέρει η Blueground είναι η ιδανική λύση για αυτούς, αφού βοηθά τους υπαλλήλους τους να εγκλιματιστούν πιο γρήγορα σε μια νέα πόλη».

Για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία ‘Blueground for Business’ ή να βρείτε το επόμενό σας διαμέρισμα, παρακαλώ επισκεφθείτε μας στο www.theblueground.com

Σχετικά με τη Blueground

Η Blueground είναι μία start-up εταιρεία που δραστηριοποιείται διεθνώς στον χώρο του real estate και της τεχνολογίας (proptech). Με όραμα έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι αισθάνονται σαν το σπίτι τους όπου κι αν επιλέξουν να μείνουν, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 7.000 επιλεγμένων διαμερισμάτων υψηλής ποιότητας σε δημοφιλείς γειτονιές σε όλο τον κόσμο, τα οποία διατίθενται για μίσθωση διάρκειας από ένα μήνα μέχρι και μερικά χρόνια. Η εφαρμογή πελατών (guest app) της Blueground παρέχει 24ωρη υποστήριξη καθώς και πρόσβαση σε καθημερινές υπηρεσίες, όπως καθαρισμό διαμερισμάτων, παράδοση ειδών παντοπωλείου. Με έδρα τη Νέα Υόρκη και περισσότερους από 500 εργαζόμενους, η Blueground διατηρεί χιλιάδες διαμερίσματα σε 20 πόλεις παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Βοστώνη, Σικάγο, Ουάσιγκτον, Ντένβερ, Σιάτλ, Ώστιν, Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη, Παρίσι, Λονδίνο, Λισαβώνα, Βασιλεία, Βαρκελώνη, Βιέννη, Βερολίνο, Ζυρίχη, Μαδρίτη και Αθήνα. Η Blueground στοχεύει να έχει διεθνή παρουσία σε 50 πόλεις έως το 2025.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.