ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διευκρινήσεις για τις ιδιωτικές επενδύσεις της Eurobank Properties

17:42 - 18 Μαρ 2008 | Ακίνητα
Με σχετική ανακοίνωσή της προς το Χ..Α. η eurobank Properties διευκρινίζει ότι οι κατ' ιδίαν επενδύσεις στις οποίες θα προχωρήσει η Εταιρεία με χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με τις αποφάσεις των Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων της 3ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 15ης Οκτωβρίου 2007 δεν έχουν ακόμη πλήρως προσδιορισθεί και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να παρατεθούν λεπτομερώς στην εν λόγω έκθεση αλλά δεσμεύτηκε για την παροχή των απαιτούμενων (κατ' άρθρο 289 του Κανονισμού Λειτουργίας Χ.Α.)πληροφοριών κατά το χρόνο πραγματοποίησης των επενδύσεων καθώς και για την τήρηση όλων των κανονιστικών υποχρεώσεών της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία ανακοινώνει την περαιτέρω υλοποίηση του επενδυτικού της σχεδίου δια της σύναψης στις 15 Μαρτίου 2008 σύμβασης αγοράς καταστήματος συνολικής επιφάνειας 543,10 τ.μ. έναντι συνολικού τιμήματος περίπου 8,6 εκατ. Δολαρίων. Το τίμημα που θα καταβληθεί θα προέρχεται από τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την ανωτέρω πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

To ως άνω ακίνητο βρίσκεται επί της επί της Chervonoarmiyska 66-68 στο Κίεβο της Ουκρανίας και πρόκειται να μισθωθεί στην Universal Bank, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας EFG Eurobank Εργασίας Α.Ε. H εκτιμηθείσα αξία όπως προσδιορίστηκε στη σχετική έκθεση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών ανέρχεται σε περίπου 9,0 εκατ. Δολάρια.

Σημειώνεται ότι έχει δημοσιευθεί και σχετικό δελτίο τύπου ως ο νόμος ορίζει.  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.