ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδίστε από το «R» συμμετοχή για το Bank Management Conference

09:54 - 20 Νοε 2008 | Ατομικά Συμφέροντα
Μετά την πρόσφατη διοργάνωση του Συνεδρίου «Banking on Greece» σε συνεργασία με τους Financial Times, η Boussias Communications και η PricewaterhouseCoopers διοργανώνουν το 8ο τραπεζικό Συνέδριο «Bank Management Conference» τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Μέσα σε ένα κλίμα καθημερινών, σχεδόν, εντυπωσιακών αλλαγών και εξελίξεων, το Bank Management Conference έχει ως θέμα: «Beyond Uncertainty -Resetting Priorities, Redefining Best Practices». Με 4 θεματικές ενότητες, το Συνέδριο καταπιάνεται με τις πολύπλοκες σημερινές προκλήσεις από τη σκοπιά του management των τραπεζικών οργανισμών και αναζητεί τις επόμενες βέλτιστες πρακτικές σε κρίσιμους τομείς δράσης της τραπεζικής.

Το Συνέδριο εξετάζει τις εξής ενότητες:

1) Διαχείριση Κινδύνων και Διακυβέρνηση

2) Αναζήτηση νέων πηγών εσόδων και διαχείριση της ρευστότητας

3) Απλοποίηση στην Οργάνωση και έλεγχος κόστους

4) Επόμενες πρακτικές management τραπεζικών οργανισμών

Κεντρικός ομιλητής του Bank Management Conference είναι ο Gary Hamel, αναγνωρισμένος από το περιοδικό Fortune ως «η σημαντικότερη διάνοια επιχειρησιακής στρατηγικής στην υφήλιο», ενώ 4 ακόμα διεθνείς experts αναλύουν και συζητούν με κορυφαία στελέχη από τις τράπεζες στην Ελλάδα τις εξελίξεις στις παραπάνω περιοχές.

Το Reporter.gr, υποστηρικτής επικοινωνίας της διοργάνωσης σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις συμβουλές των υψηλόβαθμων στελεχών στις πωλήσεις. Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση του «R» με έπαθλο την πρόσκληση στο μοναδικό αυτό γεγονός, στείλτε το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το όνομα του συνεδρίου στο [email protected] (μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο).

Αναλυτικά βιογραφικά των ομιλητών, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, μπορείτε να βρείτε στο www.bankmanagement.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.