ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδίστε από το «R» συμμετοχή για το Multichannel Banking Strategies Conference

09:57 - 28 Νοε 2008 | Ατομικά Συμφέροντα
Ο πολυκαναλικός πελάτης των τραπεζών και η «αξιοποίηση» του εν μέσω κρίσης είναι το κυρίως θέμα του συνεδρίου Multichannel Banking Strategies, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα MC3). Το συνέδριο διοργανώνει το περιοδικό Banker΄s Review της Boussias Communications, που έχει διοργανώσει πολυάριθμα επιτυχημένα τραπεζικά συνέδρια.

Κεντρικοί θεματικοί άξονες το συνεδρίου είναι:

- Τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου τραπεζικού πελάτη

- Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το multichannel banking ώστε να σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή μείωση κόστους;

- Πώς επιτυγχάνεται η βέλτιστη εμπειρία πελάτη μέσα από τον συνδυασμό online και offline περιβάλλοντος;

Keynote speakers είναι ο Hugh Wilson, ο ''ευαγγελιστής'' του multichannel banking, διευθυντής του βρετανικού Customer Management Forum και συγγραφέας του βιβλίου ''The multichannel challenge'' και η Moira Clark, η ''trendspotter του online banking'' και κριτής των γνωστών βραβείων Financial Services Customer Experience Awards των Sunday Times.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση panel, με τη συμμετοχή των:

- Σωτήρη Συρμακέζη, Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή, Τράπεζα Πειραιώς,

- Δημήτριου Παυλάκη, Διευθυντή Εναλλακτικών Δικτύων, Εθνική Τράπεζα,

- Στάθη Ηλιόπουλου, Head of Direct Banking, Emporiki Bank,

- Κωνσταντίνου Λιακέα, Διευθυντή Εναλλακτικών Δικτύων, Millennium Bank και

- Ιωάννη Τσαβδαρίδη, Διευθυντή Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, Aspis Bank.

Παρουσιάσεις θα πραγματοποιήσουν και οι Βαγγέλης Ηλιαδάκης, Account Manager της NCR Hellas, Βάλια Μαρουγιάννη, Business Development Manager της Velti και Thomas Hinsch, Director Solution Management for Financial Services της Siemens.

Το Reporter.gr, υποστηρικτής επικοινωνίας της διοργάνωσης σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις συμβουλές των υψηλόβαθμων στελεχών στις πωλήσεις. Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση του «R» με έπαθλο την πρόσκληση στο μοναδικό αυτό γεγονός, στείλτε το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το όνομα του συνεδρίου στο [email protected] (μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο).

Το συνέδριο διοργανώνεται από το περιοδικό Banker΄s Review και την εκδότρια εταιρεία του Boussias Communications. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.multichannelstrategies.gr, ή επικοινωνήστε με τον Νικόλα Κονδάκη, τηλ. 210-6617777, εσωτ. 124.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μια ημέρα πριν από το event.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.