ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απεργιολόγιο

09:38 - 03 Μαρ 2010 | Ατομικά Συμφέροντα
Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων την Τετάρτη, εν όψει των σκληρών μέτρων που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι στις 10:00 στην πλατεία Κοτζιά, διαμαρτυρόμενοι για το «πάγωμα» στις συντάξεις τους, που ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος.

Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για συμφωνία απόκτησης του 75% των Ελληνικών Ναυπηγείων στην Abu Dhabi Mar. Έχει προγραμματισθεί συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας στις 11:00.

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στο υπουργείο Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος στις 13:00 οι καθηγητές β' εκπαίδευσης.

Ταυτόχρονα, συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα την απεργία τους οι ιδιοκτήτες ταξί.

Εφοριακοί

Σε νέα 48ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Μαρτίου οι εργαζόμενοι στις εφορίες, αντιδρώντας στην εισοδηματική πολιτική για το 2010 και την περικοπή των επιδομάτων τους.

ΑΔΕΔΥ

Την πραγματοποίηση νέας 24ωρης απεργίας στις 16 Μαρτίου, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο νέο πακέτο σκληρών μέτρων της κυβέρνησης.

Χθες, Τρίτη, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και αποφάσισε την πραγματοποίηση νέας 24ωρης απεργίας στις 16 Μαρτίου και 4ωρη στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 8 Μαρτίου.

Παράλληλα, αναμένεται να προτείνει νέα απεργιακή κινητοποίηση σε συντονισμό με τη ΓΣΕΕ ώστε να πραγματοποιηθεί από κοινού γενική απεργία.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:12 - 03 Μαρ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.