ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και οι κινητοποιήσεις καλά κρατούν

10:03 - 08 Μαρ 2010 | Ατομικά Συμφέροντα
Με απεργίες και συλλαλητήρια υποδέχονται τη νέα εβδομάδα οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στα νέα μέτρα που ψήφισε η Βουλή για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη οι εφοριακοί.

Δίωρες στάσεις εργασίας, από 10.00 πμ έως 12.00 πμ, πραγματοποιούν από σήμερα έως την ερχόμενη Παρασκευή οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους δήμους έχουν προαναγγείλει 4ωρη στάση εργασίας από 11.00-15.00.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Πεδίον του Άρεως.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη.

Κινητοποιήσεις προγραμματίζουν και οι αστυνομικοί. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ την Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 18:00.

Κλειστοί θα παραμείνουν οι ΧΥΤΑ, από σήμερα έως και την Πέμπτη.

Συνεχίζεται, εν τω μεταξύ, η κατάληψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στην Πανεπιστημίου από τους πρώην εργαζόμενους της Ολυμπιακής, καθώς και η κατάληψη του Εθνικού Τυπογραφείου από υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών για να μην τυπωθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νόμος για τα νέα οικονομικά μέτρα.

Σε 48ωρη απεργία προσανατολίζονται οι βενζινοπώλες, αντιδρώντας στην απόφαση για την εγκατάσταση μεμονωμένων ταμειακών μηχανών χωρίς το ηλεκτρονικό σύστημα έλεγχου των εισροών - εκροών που προτίθεται, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, να επιβάλει το υπουργείο Οικονομικών.

Τη Δευτέρα αποφασίζουν και οι δάσκαλοι τις κινητοποιήσεις τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:08 - 08 Μαρ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.