ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

11:11 - 23 Μαρ 2010 | Ατομικά Συμφέροντα
Νέο συλλαλητήριο έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ, στα Προπύλαια, με αφορμή την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

«Οι εργαζόμενοι με τη μαζική συμμετοχή τους στους αγώνες στέλνουν ισχυρό μήνυμα αντίστασης στα αντικοινωνικά, άδικα και αδιέξοδα μέτρα της κυβέρνησης και απαιτούν την άμεση ανάκλησή τους» αναφέρει ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ -με το οποίο καλεί τους στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο.

«Το κεντρικό μήνυμα του αγώνα "να μην πληρώσουμε εμείς την κρίση αλλά οι έχοντες και κατέχοντες" ακούστηκε και θα ακούγεται όλο και πιο έντονα στους δρόμους» τονίζει η Ομοσπονδία και αναφέρει ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια πολιτική με νέα πρόσθετα φορολογικά βάρη στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους ενώ ετοιμάζεται για νέα επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα, με περικοπές στις συντάξεις, αυξήσεις στα όρια ηλικίας και αλλαγή του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης».

Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι οι εργαζόμενοι σε Προαστιακό, ΟΣΕ και ΕΛΤΑ.

Αποχή από τα καθήκοντά τους έχουν εξαγγείλει από σήμερα έως και την Παρασκευή οι δικηγόροι και οι δικαστικοί επιμελητές. Συνεχίζουν τις δίωρες στάσεις εργασίες οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 έχει εξαγγείλει για την Τρίτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 και συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν χθες οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά, ενώ εκπρόσωποι της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά θα συναντηθούν σήμερα με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.