ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ατελείωτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες των ΜΜΜ

14:31 - 11 Ιαν 2011 | Ατομικά Συμφέροντα
Χωρίς έλεος παίζουν με τα νεύρα των επιβατών οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του, αλλά και η κυβέρνηση, η οποία αρκείται σε παραινέσεις και νουθεσίες στους απεργούς. Στους δρόμους της Αθήνας επικρατεί χάος, λόγω των ανυπόφορων μποτιλιαρισμάτων.

Ειδικότερα, για αυτήν την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί οι εξής κινητοποιήσεις:

Τρίτη. Τα μπλε λεωφορεία θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί έως τις 3 και μισή μετά το μεσημέρι, τα τρόλλεϋ 11 με 3 και ο ηλεκτρικός 12 με 4 μ.μ. Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ ανακοίνωσαν επίσης ότι από την έναρξη λειτουργίας μέχρι τις 8 το πρωί θα απέχουν από την έκδοση και τον έλεγχο εισιτηρίων. Κανονικά θα κινηθούν Μετρό και Τραμ.

Τετάρτη: Τα μπλε λεωφορεία και το Τραμ δε θα κυκλοφορήσουν 11 με 3.30, τα τρόλλεϋ 11 με 3 ενώ ο ηλεκτρικός όλη την ημέρα.Στο Μετρό, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 8 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Πέμπτη: 24ωρη απεργία σε μπλε λεωφορεία και τρόλλεϋ και στάση εργασίας 12 με 4 στον ηλεκτρικό. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν και οι συρμοί του Μετρό.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.