ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθηνότερα ασφάλιστρα κατοικίας από την Chartis

02:36 - 07 Σεπ 2012 | Ατομικά Συμφέροντα
Σε ιδιαίτερα θετικές αλλαγές στα συμβόλαια κατοικίας προχώρησε η Chartis, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση παροχών και κόστους.

Οι ασφαλισμένοι  επωφελούνται από μειώσεις που φτάνουν κατά περίπτωση μέχρι και το 20%, διατηρώντας πάντα την ευελιξία να διαμορφώσουν το ασφαλιστήριο τους, επιλέγοντας τις καλύψεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, στα νέα συμβόλαια κατοικίας ισχύουν πλέον οι παρακάτω αλλαγές: 

  • Μείωση 20% στα ασφάλιστρα της απλής κάλυψης πυρκαγιάς
  • Μείωση 5% έως 17% στα ασφάλιστρα σεισμού, με βάση το έτος κατασκευής της οικοδομής.
  • Η κάλυψη προσωπικού ατυχήματος εντός της κατοικίας δίνεται προαιρετικά, δίνοντας στους ασφαλισμένους τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το συμβόλαιό τους με επιπλέον καλύψεις. 

Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, η Chartis μειώνει τα ασφάλιστρα σεισμού κατά 5%, καθώς και την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή στο 3%.

Οι ασφαλισμένοι της Chartis έχουν την ευελιξία να διαμορφώσουν το πρόγραμμα ασφάλισης της κατοικίας τους βάσει των αναγκών τους, επιλέγοντας μεταξύ 4 βασικών προγραμμάτων  και πληθώρας πρόσθετων καλύψεων, επωφελούμενοι ταυτόχρονα από επιπλέον έκπτωση 10% στα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου και σκάφους. 

Επιπλέον, η Chartis διευκολύνει σημαντικά τους ασφαλισμένους της σε περίπτωση ζημίας, δίνοντάς τους την επιλογή ασφάλισης χωρίς απαλλαγές στις καλύψεις πλημμύρας, διάρρηξης σωληνώσεων, καιρικών φαινομένων και βραχυκυκλώματος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.