ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να αποκτήσετε το διαδικτυακό σας σύμβουλο επιχειρήσεων

10:10 - 09 Μαϊ 2007 | Ατομικά Συμφέροντα
Είναι πάρα πολλές φορές που συμβαίνει ο επιχειρηματίας να έχει φτάσει σε αδιέξοδο, μη γνωρίζοντας πώς να να ανταποκριθεί σε μια δύσκολη κατάσταση. Στο σημείο αυτό, χρειάζεται ο εξωτερικός σύμβουλος. Εκείνος δηλαδή που βλέπει από μια εξωτερική, πιο γενική οπτική γωνία και που σαν ειδικός γνωρίζει, έχει εμπειρία και τεχνικές που δεν είναι υποχρεωμένος να έχει ο επιχειρηματίας ή κάποιος διευθυντή του.

Ο εξωτερικός σύμβουλος μπορεί να «ξεμπλοκάρει» καταστάσεις, να προτείνει νέες λύσεις, να δώσει δημιουργικές ιδέες, να μεταφέρει εμπειρίες και να προτείνει πρακτικές που έχει δει πως είναι άκρως αποτελεσματικές.

Ο ιδανικός συνδυασμόςτης προσωπικής επικοινωνίας, της τηλεφωνικής επικοινωνίας και του e-mail, είναι σήμερα η πλέον παραγωγική λύση για την παροχή της υπηρεσίες συμβουλών που σας προφέρων. Δεν θα καταργηθεί καμμία από τις τρείς, σε βάρος της άλλης. Η ιδανική μίξη των τριών αυτών μέσων επικοινωνίας, είναι που προσφέρει σήμερα το μεγαλύτερο κέρδος στην επιχείρηση σας.

To Internet Consulting είναι μια νέα υπηρεσία που υπάρχει στην ελληνική αγορά, που έρχεται να καλύψει αυτό το κενό και να δώσει την ευκαιρία σε κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί την επικοινωνία με έναν διαδικτυακό σύμβουλο, ο οποίος θα βρει τις απαιτούμενες λύσεις.

Ποια είναι όμως τα οφέλη του Internet Consulting:

* Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε με τον σύμβουλο, μέσω κειμένων ή και μέσω τηλεφώνου για επεξηγήσεις

* έχετε τις απαντήσεις άμεσα και με πολύ μεγάλη ανάλυση

*δεν χρειάζονται πάντα να γίνονται συναντήσεις και να χάνεται χρόνος σε μετακινήσεις, αναμονές, καθυστερήσεις κλπ.

*δεν χρειάζεται να περιμένετε την επόμενη συνάντηση για να επικοινωνήσετε μαζί μου, ακόμη και για το παραμικρό θέμα

*μπορείτε να καταφεύγετε σ' αυτά με ηλεκτρονικό τρόπο, ακόμη και μέσω της αναζήτησης μιας απλής λέξης

*η χρήση της γραπτής επικοινωνίας, κάνει και τα δύο μέρη να είναι σύντομα, σαφή και «μέσα στο θέμα» αποφεύγοντας έτσι χρονοβόρες συζητήσεις

*στην περίπτωση εκπόνησης μελέτης οργάνωσης, τα μέρη της μελέτης παραδίδονται τμηματικά, σχολιάζονται, διορθώνονται και ολοκληρώνοντα με μια εύκολη και πολύ σύντομη διαδικασία.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.