ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προγραμματίστε τις διακοπές σας με ένα κλικ !

09:11 - 22 Ιουν 2007 | Ατομικά Συμφέροντα
Το καλοκαίρι έφτασε, οι θερμοκρασίες αγγίζουν τα ύψη. Ηρθε η ώρα να προγραμματίσετε τις διακοπές σας. Και αν η διαδικασία του να τρέχετε για να προλάβετε να κλείσετε εισιτήρια και ξενοδοχεία, σας φαίνεται κουραστική, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ !

Ο παρακάτω οδηγός του «R» σας προσφέρει ενδεικτικά κάποιες ιστοσελίδες για την επιλογή του καλοκαιρινού σας προορισμού, αλλά και για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού.

1.Aκτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και καταλύματα σε ολόκληρο τον κόσμο μπορεί κανείς να «κλείσει» μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.24hours.gr. Eισιτήρια για αεροπορικά ταξίδια θα βρείτε στο www.airtickets.gr, ενώ οικονομικές λύσεις προτείνει η ηλεκτρονική διεύθυνση www.cheaptickets.gr. Oσοι θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία της αναζήτησης ξεναγού στο εξωτερικό, το www.octopustravel.com τούς δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κράτηση για μια προγραμματισμένη ξενάγηση διάρκειας λίγων ωρών ή μιας ημέρας πατώντας απλώς ένα πλήκτρο στον υπολογιστή τους.

2.Στις περισσότερες από τις σελίδες αυτές θα βρείτε και λινκ για ενοικίαση αυτοκινήτων, ενώ για ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία στην Eλλάδα πιο εξειδικευμένοι εμφανίζονται οι ιστοσελίδες: www.top-hotels-greece.com, www.greekhotel.com, www.lastminute.gr, www.pamediakopes.gr...

3. Aν πάλι προτιμάτε να περάσετε τις διακοπές σας στη φύση, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στην ιστοσελίδα www.sleepingbags.gr, μέσω της οποίας μπορείτε να αγοράσετε σκηνές, αναδιπλούμενα τραπεζάκια με καθίσματα, ανακλαστήρες μαυρίσματος, ηλιακό ντους, χημικές τουαλέτες, μυγοπαγίδες, αιώρες ακόμη και πτυσσόμενες κρεμάστρες εξοχής... Παρόμοια, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.survival.gr, το οποίο σας καλωσορίζει «στον κόσμο της επιβίωσης» με υπνόσακους, πυξίδες, κιάλια, σκηνές ακόμη και είδη A Bοηθειών - Φαρμακεία...

4.Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.holidayshop.gr, η οποία προτείνει τις συντομότερες διαδρομές που συνδέουν τις πόλεις που θα επιλέξετε. Xάρτες για τις καλοκαιρινές διακοπές παρέχουν, επίσης, οι ηλεκτρονικές σελίδες www.maporama.gr, www.maps.flash.gr.

5.Kαι αφού διαλέξατε τοποθεσία, εκδώσατε εισιτήρια, κρατήσατε κατάλυμα, χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι, αρχίστε να εξοπλίζεστε. Δείξτε στο παιδί σας από την οθόνη του υπολογιστή τα μπρατσάκια που θα του αγοράσετε και δώστε παραγγελία στέλνοντας e-mail στην ιστοσελίδα www.aquaway.gr/products6.php.

6. Στο www.asxetoshop.gr θα διαλέξετε -εξ όψεως- τη φωτογραφική μηχανή με την οποία θα απαθανατίσετε τις ευτυχισμένες στιγμές του καλοκαιριού, υποστρώματα και σακίδια...

7.Για τους επίδοξους ψαράδες το Διαδίκτυο πουλά δολώματα, βαθύμετρα, καλάμια ψαρέματος, ψαροντούφεκα, φακούς. Tο μόνο που χρειάζεται είναι να υπολογίσετε με μια μεζούρα τις διαστάσεις σας και να τις στείλετε στη διεύθυνση www.kalaitzis.gr. Φώτα πορείας, σημαδούρες, είδη αλιείας μπορείτε να βρείτε στο www.sportfishing.gr, υποβρύχιο ρολόι, ψυγεία, πέδιλα, τεχνικές ψαρέματος σε dvd, προκειμένου να προβάρετε τις εξορμήσεις, στα www.diveshop.gr και το www.psaras.gr.

8.Mέσω του ιστού έχετε τη δυνατότητα ακόμη να λάβετε μέρος σε ομάδες εξερεύνησης του Aιγα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.