ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Με τη σφραγίδα» της Eurobank η ένταξη στο Γ ' ΚΠΣ

09:56 - 10 Ιουλ 2007 | Ατομικά Συμφέροντα
Τη σύνταξη της επενδυτικής σας πρότασης για την ένταξη της επιχείρησής σας στο Γ ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης αναλαμβάνει η τράπεζα Eurobank, εντελώς δωρεάν. Ειδικότερα, η τράπεζα Eurobank συμμετέχοντας στον 3ο κύκλο υλοποίησης του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (Κ.Π.Σ), που αφορά στα προγράμματα επιχορηγήσεων σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις των κλάδων Εμπορίου και Παροχής Υπηρεσιών, αναλαμβάνει δωρεάν τη σύνταξη του φακέλου και την υποβολή της αίτησης για λογαριασμό των ενδιαφερόμενων πελατών της, οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα προγράμματα επιχορήγησης.

Μοναδική προϋπόθεση είναι η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών στην τράπεζα έως 27/08/07.

Η περίοδος κατάθεσης των επενδυτικών προτάσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την περίοδο από 17/09/2007 έως 11/10/2007 (ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του Α.Φ.Μ των επιχειρήσεων).

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με την προσφορά της τράπεζας από το δίκτυο καταστημάτων της Eurobank.

Στο πλαίσιο αυτής της υπηρεσίας, εξειδικευμένα στελέχη της τράπεζας, θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις και θα διερευνούν εάν πληρούνται τα απαιτούμενα κριτήρια για την ένταξη τους στο Γ’ ΚΠΣ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.